Skocz do zawartości

PlayStation 5 PRO

Recommended Posts

3 minuty temu, ODIN85 napisał:

Slimkę akurat fajnie rozbierał więc Pro też chętnie obejrzę.

Nie widziałem tego, Bardziej się odnoszę do tego co odebrałem po kilku filmikach jak to próbował się właśnie lansować na jakiego eksperta to on nie jest a reszta się nie zna

Plastiki tez nie pasuja mimo takich samych rozmiarow? Ciekawe dlaczego :smiech:Bylem fanem Sony ale w tej generacji ich totalnie odkleilo. Na kazdym kroku golenie konsumenta. :/ Brak napedu we flagowwym produkcie uswiadcza mnie w przekonaniu ze dobrze zrobilem pozbywajac sie ich konsoli z domu. :witojcie2:

Edytowano przez RTXnietylko4060tiUSER

2 godziny temu, MroczneWidmo napisał:

Jestem prawie pewny, że w 2025 będzie w sprzedaży samo PS5 Slim Digital i napędy do kupienia osobno.

Wróżenie z fusów, bazujmy na faktach. Jesteś w stanie mi to logicznie wyjaśnić dlaczego slim jest sprzedawany z napedem a pro nie? Dla mnie to jest zwykla chec zysku przez zwiekszenie sprzedazy gier w formie digital. Podobna sytuacja z panelami ktore mimo tych samych gabarytow nie beda pasowac do PRO.

Oczywiście. PS5 Pro to będzie 5-10% sprzedaży normalnej konsoli. Innymi słowy - jest sen jeszcze mieć dwie linie dla PS5 z napędem i bez, ale dla PRO mieć dwie wersje jest już kompletnie bez sensu.

Dwa. Nikt Ci nie odbiera możliwości kupna tego napędu. Gdyby chcieli zwiększyć zyski z digitala, to w ogóle nie dawali by opcji na kupienie tego napędu. Jaki masz aktualnie problem? Możesz kupić konsole i możesz kupić do niej napęd jeśli będziesz miał potrzebę grać w gry z płyty. 

Zachowujesz się tak, jakby SONY w ogóle zabrało taką możliwość. 

Edytowano przez MroczneWidmo

@MroczneWidmo Czy potrzebuje emaila Sony by ocenic dzisiejsza rzeczywistosc? Dostepnosc napedu jest minimalna a ceny tego co pozostalo sa kosmiczne, konsola sprzedawana jest only digital. Przypadek? Mozliwe %-) Panele pewnie tez sa niekompatybilne przypadkiem 8:E

33 minuty temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał:

A te linie to jest fakt czy Twoj domysl? Jesli fakt to daj zrodlo tej informacji. Moge kupic naped za niemal dwukrotnie wyzsza cene niz MSRP albo kupowac digital. Dzieki za taki wybor Sony, 4ThePayers %-) 

Ale to nie trzeba miec zadnych danych, zeby widziec, ze na jednej lini nie produkuje sie dwoch roznych sprzetow rozniacych sie technologicznie, cena napedu to nie wina sony, ze jest  2x wieksza cena.

• Like 1

47 minut temu, voltq napisał:

za 3969 x kom robi dobra "promocje" , pytanie czy te napedy napewno beda pasowac od slim? bo panele podobno nie pasuja z slima do pro

Sony pisało że spasuje.

40 minut temu, Phoenix. napisał:

Ta oferta xkom to wisi od kilku tyg ;) Niedostepna.

Owszem, ale jeszcze 3 dni temu nie było ceny.

• Upvote 1

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...