Spychcio Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 41 minut temu, Tomek1623 napisał: Tak btw, moim zdaniem dobrze by było scalić tematy PS5/PS5Pro. Jestem za, to ten sam ekosystem. A w pytaniach i tak każdy napisze czy chodzi mu o PS5 czy PRO. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, ryba napisał: za malo exow Pod same exy owszem ale z zalozenia wiekszosc kupujacych konsole gra na niej we wszysttko Do exow to trzeba kupic na sam koniec zywota jak juz zapowiedza ps6 i wtedy mozna lany maraton zrobic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Na koniec zycia konsoli, to ponad polowa dzisiejszych exow bedzie juz na PC 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1623 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu No to 6 listopada wylew filmów na youtubie. Jednak mnie interesują najbardziej kwestie techniczne a nie pier... o szopenie to obadam sobie materiały od DigitalFoundry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Mnie interesuja kwestie techniczne czyli wykorzystanie RDNA4, budowa itp to mnie malo interesuje bo nic ciekawego w tym nie ma To nie pc, zebym zagladal do srodka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, Tomek1623 napisał: Tak btw, moim zdaniem dobrze by było scalić tematy PS5/PS5Pro. Nie wiem jak inni ale osobiście wolę śledzić temat PRO Station. PS5 było dobre 4 lata temu jak pandemia była i nie chciałbym żeby wrzucać mi temat do jednego worka bo zwyczajnie mnie PlayStation 5 fat/slim już nie interesuje. Kto będzie chciał to sobie pójdzie czytać o zwykłym pleju a ten niech będzie dla tych 10% entuzjastów O.K 😉? XBOX SERIES X oraz S miały odzielne tematy na Labie i tutaj niech też tak zostanie. Jak ktoś będzie zainteresowany tańszym modelem to ma przecież temat założony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Mi to obojętne, byle kolejne generacje sprzętu nie były wrzucane do jednego wora Niech już Naughty Dog pokaże swój nowy projekt z myślą tylko o PS5/PRO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek2707 Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Wymieniał ktoś baterię w dualsense ? Jest jakiś zamiennik godny polecenia ? Obecna bateria po naładowaniu wytrzymuje kilka minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, Phoenix. napisał: Pod same exy owszem ale z zalozenia wiekszosc kupujacych konsole gra na niej we wszysttko Do exow to trzeba kupic na sam koniec zywota jak juz zapowiedza ps6 i wtedy mozna lany maraton zrobic Wydają Pro a nawet nie ma żadnego exa AAA Sony w tym roku. Reklama na starociach i grach innych to słaby ruch. Liczyłem chociaż na dodatek do Spidermana 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Daj spokój tego woke Spider-Mana 2 to ledwo wymęczyłem. Z EX'ów ma być kolejny Marvel'ek z rosomakiem i Ghost of Yōtei z dżender w roli głównej . Chyba najciekawiej zapowiada się Death Stranding 2 ale to czasowy EX i pewnie szybko pojawi się na PC podobnie jak jedynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joloxx9 Napisano 35 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 35 minut temu 13 godzin temu, voltq napisał: to kto juz zamówił ps5 pro z was ? Ja 9 godzin temu, azgan napisał: Nie wiem jak inni ale osobiście wolę śledzić temat PRO Station. PS5 było dobre 4 lata temu jak pandemia była i nie chciałbym żeby wrzucać mi temat do jednego worka bo zwyczajnie mnie PlayStation 5 fat/slim już nie interesuje. Kto będzie chciał to sobie pójdzie czytać o zwykłym pleju a ten niech będzie dla tych 10% entuzjastów O.K 😉? XBOX SERIES X oraz S miały odzielne tematy na Labie i tutaj niech też tak zostanie. Jak ktoś będzie zainteresowany tańszym modelem to ma przecież temat założony. No nie wiem, klocek S a X to jednak duza roznica, jeen tylko cyfra, do tego kastrat etc. Tutaj, ten pley to niezbyt duzy upgrade w stosunku do zwyklego modelu a jedyne czym sie bedzie roznic to podbita rozdzialka i ewentualnie przesuniecie pewnych ustawien z medium na high. 11 godzin temu, Phoenix. napisał: Pod same exy owszem ale z zalozenia wiekszosc kupujacych konsole gra na niej we wszysttko Do exow to trzeba kupic na sam koniec zywota jak juz zapowiedza ps6 i wtedy mozna lany maraton zrobic Ja sie ostatnio przekonalem, do tego, ze na PC najlepiej mi sie gra w FPS/Multiplayer a wszelkie single to konsola, gigant screen, atmos dookola i milo sobie grasz na chillu, jakos komp mi sie okropnie kojarzy, ze tryhardowaniem, moze przez to w co i jak gralem w ostatnich latach, ale tak juz mam. Pad w reke, i doslownie 5 sekund pozniej jestem juz w grze. A na kompie jakos mam milion rozpraszaczy dodatkowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 22 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 minuty temu Spoko, jak chcecie to mogę poprosić o połączenie tematów Zgłoszenie już wysłane 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 17 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 minut temu 16 minut temu, Joloxx9 napisał: Ja sie ostatnio przekonalem, do tego, ze na PC najlepiej mi sie gra w FPS/Multiplayer Dlatego moj nowy PC nie bedzie giga mocny bo bede go uzywal o coda, bfa i okazjonalnie do AA gier a eszta na konsoli A jak sie moze w koncu przekonam do konsoli to nowy tv wpadnie jakis 65 cali oledzik, obecnie 55cali jest. Niestety ze mn jest tak ze zmaist cieszyc sie gra to sprawdzam fpsy itp, takie zle nawyki majac PC mam i czesto nie ciesze sie gra sama w sobie jak to mozna na konsoli tylko brakue mi jakis ustawien, licznika fps itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 15 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 minut temu Takie rozwiązanie wydaję się być sensowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 10 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 minut temu 5 godzin temu, ODIN85 napisał: Liczyłem chociaż na dodatek do Spidermana 2. Na PC lecialem na sile gowny watek, dodatkow nie skonczylem. Chociaz nie moie ze nie skoncze ale ta gra jest tak "bezpieczna" i milusia ze rzygam tecza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 5 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 minut temu No i macie już. Dzięki Kadajo 😁 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 4 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 minuty temu Bawcie się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się