PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ryba · Opublikowano
Pracowal od 14 roku zycia w przegladzie sportowym, zarabial wiecej jak minimalna krajowa. Reklamy bukmacherow, na kamery by znalazl. A skoro jestes dzbanem, zeby nawet w jego program uderzac pt: a skad mial na to pieniazki.... usun konto. -
Jak najlepsze słuchawki bezprzewodowe z długim czasem pracy? - wybrałem HyperX Cloud Alpha Wireless.
Przez Pavel87 · Opublikowano
@maras2574 Różnica w dźwięku jest, w sensie da się to "usłyszeć", na pewno nie ma takiej izolacji od otoczenia jak wcześniej. Ale uszy mniej się pocą i myślę, że są wygodniejsze od tej pseudo-skóry -
Przez sideband · Opublikowano
Jeżeli chodzi o wydajność na wat powinieneś porównywać 5080 z 4080 one mają nieco lepszą wydajność wat względem 5090 i 4090 Miałem 5090 w ogólnym rozrachunku to w zasadzie brak wzrostów jeżeli chodzi o wydajność na wat - są spadki i wzrosty w zależności gdzie i jak testujesz -
Przez Ogider · Opublikowano
zdziwiło mnie że w black nie mogę przekroczyć wyraźniej 300W. a w nomad to samo ustawienie leci 370W i różnice wyników. -
Przez MarioDee · Opublikowano
Moje pamiątki w trybie Expo też mają 1.4V (6000 MT/s, 28-36-36-68). Pozacieśniałem niektóre timingi, podniosłem prędkość do 6200 MT/s, plus FLCK do 2167MHz. Wszystkie napięcia poobniżałem, z wyjątkiem SOC i VPP. Podczas testowania stabilności w TM5 anta extreme miałem napięcia VDD 1.36V, VDDQ 1.11V, VDDIO 1.15V i było stabilnie przez 4 godziny testu. Tak samo 1 godzina w Aidzie. Dla pewności jeszcze podbiłem te napięcia o kilka oczek w górę. Więcej chyba nie ma sensu nic wyciskać z tych pamięci.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi