Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Recommended Posts

3 godziny temu, Tomek1623 napisał:

Tak btw, moim zdaniem dobrze by było scalić tematy PS5/PS5Pro.

Nie wiem jak inni ale osobiście wolę śledzić temat PRO Station. PS5 było dobre 4 lata temu jak pandemia była i nie chciałbym żeby wrzucać mi temat do jednego worka bo zwyczajnie mnie PlayStation 5 fat/slim już nie interesuje. Kto będzie chciał to sobie pójdzie czytać o zwykłym pleju a ten niech będzie dla tych 10% entuzjastów O.K 😉? XBOX SERIES X oraz S miały odzielne tematy na Labie i tutaj niech też tak zostanie. Jak ktoś będzie zainteresowany tańszym modelem to ma przecież temat założony. 

6 godzin temu, Phoenix. napisał:

Pod same exy owszem ale z zalozenia wiekszosc kupujacych konsole gra na niej we wszysttko ;) Do exow to trzeba kupic na sam koniec zywota jak juz zapowiedza ps6 i wtedy mozna lany maraton zrobic :D

Wydają Pro a nawet nie ma żadnego exa AAA Sony w tym roku. Reklama na starociach i grach innych to słaby ruch.

Liczyłem chociaż na dodatek do Spidermana 2.

Daj spokój tego woke Spider-Mana 2 to ledwo wymęczyłem. Z EX'ów ma być kolejny Marvel'ek z rosomakiem i Ghost of Yōtei z dżender w roli głównej :E. Chyba najciekawiej zapowiada się Death Stranding 2 ale to czasowy EX i pewnie szybko pojawi się na PC podobnie jak jedynka.

13 godzin temu, voltq napisał:

to kto juz zamówił ps5 pro z was ?

Ja

9 godzin temu, azgan napisał:

Nie wiem jak inni ale osobiście wolę śledzić temat PRO Station. PS5 było dobre 4 lata temu jak pandemia była i nie chciałbym żeby wrzucać mi temat do jednego worka bo zwyczajnie mnie PlayStation 5 fat/slim już nie interesuje. Kto będzie chciał to sobie pójdzie czytać o zwykłym pleju a ten niech będzie dla tych 10% entuzjastów O.K 😉? XBOX SERIES X oraz S miały odzielne tematy na Labie i tutaj niech też tak zostanie. Jak ktoś będzie zainteresowany tańszym modelem to ma przecież temat założony. 

No nie wiem, klocek S a X to jednak duza roznica, jeen tylko cyfra, do tego kastrat etc. Tutaj, ten pley to niezbyt duzy upgrade w stosunku do zwyklego modelu a jedyne czym sie bedzie roznic to podbita rozdzialka i ewentualnie przesuniecie pewnych ustawien z medium na high.

11 godzin temu, Phoenix. napisał:

Pod same exy owszem ale z zalozenia wiekszosc kupujacych konsole gra na niej we wszysttko ;) Do exow to trzeba kupic na sam koniec zywota jak juz zapowiedza ps6 i wtedy mozna lany maraton zrobic :D

Ja sie ostatnio przekonalem, do tego, ze na PC najlepiej mi sie gra w FPS/Multiplayer a wszelkie single to konsola, gigant screen, atmos dookola i milo sobie grasz na chillu, jakos komp mi sie okropnie kojarzy, ze tryhardowaniem, moze przez to w co i jak gralem w ostatnich latach, ale tak juz mam. Pad w reke, i doslownie 5 sekund pozniej jestem juz w grze. A na kompie jakos mam milion rozpraszaczy dodatkowo. 

16 minut temu, Joloxx9 napisał:

Ja sie ostatnio przekonalem, do tego, ze na PC najlepiej mi sie gra w FPS/Multiplayer

Dlatego moj nowy PC nie bedzie giga mocny bo bede go uzywal o coda, bfa i okazjonalnie do AA gier a eszta na konsoli :D A jak sie moze w koncu przekonam do konsoli to nowy tv wpadnie jakis 65 cali oledzik, obecnie 55cali jest. Niestety ze mn jest tak ze zmaist cieszyc sie gra to sprawdzam fpsy itp, takie zle nawyki majac PC mam i czesto nie ciesze sie gra sama w sobie jak to mozna na konsoli tylko brakue mi jakis ustawien, licznika fps itp.

• Kadajo changed the title to PlayStation 5/5 PRO

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...