TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s W sumie można by było dodać w innym dziale, ale chyba tutaj bardziej pasuje. Na PClabie niestety ten temat umarł, ale może tutaj odżyje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Totek Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Pclol i tak wymagał modernizacji, tam było wiele dobrych tematów poukrywanych w subforach których na pierwszy rzut oka nie było widać. A tymczasem cisnę nowego Bleacha, tylko sam nie wiem co o nim myśleć, a nie chce oceniać przez pryzmat nostalgii. Grunt że mnie ciągnie do kolejnych odcinków, a to już coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano 20 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu No właśnie ten temat został założony w innym miejscu, i chyba tam dłużej się utrzyma. Ale zobaczymy co moderatorzy zrobią, może kompletna zmiana tego subforum. A co do Bleacha… Czekam na Hell Arc, jeśli powstanie. Manga mnie strasznie zawiodła więc nie oglądam anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quassar Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu To ja jako upadly fan anime bo od dobrych iluś tam lat nie oglądam anime a może by warto wrócić... Jak macie jakieś ciekawe propozycje to walcie śmiało, a żeby było łatwiej coś mi polecić to ja kiedyś oglądałem anime na bazie RPG.? czyli takie anime w stylu władcy pierścieni i inne bitewniaki. Log Horizon Sword Art Online Fate: Stay Night Overlord .hack//Sign & .hack Shakugan no Shana Steins;Gate ReZero No Game No Life. Shingeki no Kyojin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejTrg Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Ja tam od siebie dodam że wychowałem się na rtl7 na DB czy rycerzach zodiaku, coś tam ambitniejszego jak Ruchomy zamek Hauru, ale też taka stagnacja jak to można nazwać. Ostatnio to nowy DB zapowiada się ciekawie, i jak lubisz takie klimaty, to polecam Record of Ragnarok, walka bogów z ludźmi, pojawia się np. Zeus czy Shiva, jak i Adam(biblijny) czy Kuba Rozprówacz ciekawy pomysł i dość fajnie się ogląda,a czekam z niecierpliwością na trzeci sezon choć coś żadnego infa nie widać 🙁 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PartyzantPrawdy Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Wątek też jest w innym dziale. Wydaje mi się, ze tam bardziej pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się