azgan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabor Napisano wczoraj o 06:55 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 06:55 Jaki jest stan gierki. Czy już połatali odpowiednio. Właśnie jestem na końcówce HFW i zastanawiam się czy zagrać w Ragnaroka czy może jednak Ghost of Tsushima. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano wczoraj o 07:39 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 07:39 Najważniejsze, że załatali w ostatniej aktualizacji kolejną porcję crashy oraz zamulanie fps spowodowane teseleacją podczas przejść między teleportami. Trzeba zapytać @Frog67 bo o ile pamiętam gra (grał?) w to intensywniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordek Napisano wczoraj o 08:45 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 08:45 Ja wybieram się właśnie do Alfheimu, czyli nie tak daleko jestem, na razie bez większych problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frog67 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu 5 godzin temu, caleb59 napisał: @Frog67 bo o ile pamiętam gra (grał?) w to intensywniej. Gram gram jeszcze, teraz robie Valhalle i nie spodziewałem się że zrobią z God of War rogalika Ogólnie jeśli idzie o stan techniczny to bym powiedział że jest dobrze, lock on na K+M został naprawiony już nie przeskakuje jak wariat można używać, stabilność gry też poprawiona chociaż nie jest idealnie i pojedyńcze crashe mogą się zdarzyć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowany) Grę przeszedłem jakiś czas temu i też rozpocząłem nową grę plus (gdzieś na początku jestem) no i słabo w porównaniu z God of War bo nie chce mi się dalej a poprzednią grę na PC 2 razy przeszedłem. Tutaj mam nabite 59 godzin. Edytowano 19 godzin temu przez Crew 900 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 godzin temu Panowie czy gra ma FOV na PC?? Bo nie wiem czy ograc na PC czy konsoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Phoenix. napisał: Panowie czy gra ma FOV na PC?? Bo nie wiem czy ograc na PC czy konsoli. Nie ma w opcjach ale jest mod: https://www.nexusmods.com/godofwarragnarok/mods/18 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dnia 31.10.2024 o 07:55, Kabor napisał: Jaki jest stan gierki. Czy już połatali odpowiednio. Właśnie jestem na końcówce HFW i zastanawiam się czy zagrać w Ragnaroka czy może jednak Ghost of Tsushima. Dnia 31.10.2024 o 08:39, caleb59 napisał: Najważniejsze, że załatali w ostatniej aktualizacji kolejną porcję crashy oraz zamulanie fps spowodowane teseleacją podczas przejść między teleportami. Trzeba zapytać @Frog67 bo o ile pamiętam gra (grał?) w to intensywniej. A graficznie też jest już poprawiona ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2574 Napisano 45 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 45 minut temu 18 godz. na liczniku, ale gra narazie odłożona, nie mam takiej weny jak w poprzedniej części Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się