Komputer widzi tylko jeden rdzeń procesora
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zachy · Opublikowano
Musisz sprawdzić a nie pytasz. Pewnie trzeba bedzie napiecia regulowac, skad mamy wiedziec jaka sztuke trafiles? Ludzie nauczcie sie szukac na yt i google co i jak ustawiac, a nie najlepiej wszystko za was ustawiac ktos ma i to jeszcze zdalnie. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Rozmiar też masz tam pewnie standardowy więc pakuj te zimówki w śmiesznej cenie https://allegro.pl/oferta/4x-opony-195-65r15-kumho-wintercraft-wp52-91-t-16514310727?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_b&utm_campaign=1a4e72af-5ae3-41dc-a30c-e865bcd4a724&clickId=ppr-pl-620935127 -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
To już dzisiaj, po spędzeniu 50h w alphie jestem dużo bardziej zadowolony niz z gdy wyszła 2020 Nie, to tak nie działa, gra zajmuje mniej tuż po instalacji przez lepsza kompresję plików, żadne "cloud". Gra ma tak jak wersja z 2020 rolling cache, którego wielkość i lokalizację sami wybieramy. I to to niego zaasysa to co jest potrzebne. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Kimovil nie ogarnia snartphonów które miałem SPV C600 @HTC Tornado na Win Mobile 6.0 Motorola Defy która premierę miała z Androidem Gingerbread 2.1 i to były pierwsze modyfikacje, Miui, podlręcanie procesora o 200mhz Samsung Galaxy Advance czyli "odświeżony" S2 po premierze S3 Lumia 520 Lumia 730 Lumia 640 Lumia 830 Motorola G3 Mi 9T Samsung A52 - padł wyświetlacz po nie całym roku Samsung A52s - spuchnęła bateria po 2 czy 3 latach na dniach przyjedzie Redmi Note 13 Pro+ 5G i z nim planuje zostać 2-3 lata
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi