maro1970 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Mam problem z internetem w komputerze stacjonarnym neostrada komputer lenowo. Komputer podłączony do neta przez wi fi ale bardzo mały transfer czasami 0,5 mb najwiecej 2.70.Ruter na parterze komputer 1 piętro żadnych stropów betonowych.Podłączenie kablem daj do 18mb.Co zrobić by ten sygnał był wiekszy.Mam w domu wzmacniacz sygnału tp link ale nie bardzo wiem jak z niego skorzystać gdzie to podłączyć jak skonfigurowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finkregh Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Najlepiej skorzystaj z usług kogoś kto się na tym zna. Przyczyn owej sytuacji może być naprawdę wiele. Przede wszystkim słaby sygnał bądź kiepskiej jakości karty sieciowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 @Finkregh Kolega wyżej dobrze Ci prawi. My to nie spece od telekomunikacji ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finkregh Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Raczej chodzi o to że na odległość ciężko coś stwierdzić Za dużo zmiennych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Aaa, o to też chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi