Ryzen 7 5700x / 5800x
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ryszawy · Opublikowano
Ja zostawiłem grę na wersji 1.12, mimo, że właściwie tylko dwóch modów używam, ale aktualizacje przestały wnosić jakieś ciekawe rzeczy do świata gry, przynajmniej z mojego punktu widzenia. No i z tego co czytałem, każda nowa łatka obniża wydajność. Jestem już w przedostatnim rozdziale, tak, tak, wyszedłem z Hernand i skakałem już z mostu na smoka (co za wkurzający pomysł). Też usiłuję skończyć, ale czasu ostatnio mało na granie... -
Przez Spindender · Opublikowano
@kalderon @Grolshek 😂 szczerze powiem nie zauważyłem nawet jakie kwoty mi podał, ale przeglądając kilka wątków właśnie w podobnej tematyce tutaj wrzuciłem kilka rzeczy i żeby mi przemielilo. Więc tak AI, pomagało. Rzeczywiście 600 zł za RAM to biorę cały magazyn i zaraz buduję swojego peceta haha Wychodziło mi generalnie wszystko w granicy 6k, więc pomyślałem, że mi wypluje na świeżych danych. Słaby prompt zrobiłem. Ten assassin jeszcze niedawno kupowałem za 120 chyba 🤔 Mam rozumieć że lista do śmieci? -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
@LameismynameMozesz wrzucic porownanie STOCK vs UV. Niech bedzie CP2077. -
Przez janek25 · Opublikowano
czyli nie wiesz ale wiesz. Jak sie zwiększa liczbe urzędników trzeba zwiększać papier by uzasadnić etat. W usa jest mniej urzędników wiec jest mniej papieru i nikt nie udaje ze jego etat jest potrzeby Świetnym przykładem jest też gminne czyste powietrze Program tak siadł ze nawet sie do tego nie przyznają a urzędnicy sa tak leniwi ze program prowadzą 8 lat a wiedze niższą niz osoba co korzysta z niego przez tydzień -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Lameismyname Hasta la vista, stocku. Lama Edition właśnie zeszła z taśmy 😎 gpt-5.6-sol-max-ultra
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi