Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sprzedam  w pełni sprawna grafe.

W zależności co się sprzeda szybciej zostanę z 5070 lub 5070ti

IMG_20250702_084122940_HDR.thumb.jpg.7b3471a91c1d427c3a4d6e7df253fc6f.jpg

IMG_20250702_083944014_HDR.thumb.jpg.daf5ad3daa8b013b153e930abaa1dbb1.jpg

Cena 3000 PLN +kw.

Karta ma 3 miesiące, kupiona w xkomie

Odbiór osobisty wawa lub wysyłka (może być za pobraniem).

Edytowane przez Yedi
  • Like 1
  • Yedi zmienił(a) tytuł na Zotac 5070ti Solid Core , gwarancja pl
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • Yedi zmienił(a) tytuł na Zotac 5070ti Solid Core , gwarancja pl - sprzedane
  • Pan Mateoo zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Gdzie to tak nawaliło?
    • Stary Frostbite sprzed 10 lat ma lepsze tekstury skał.   https://www.gry-online.pl/recenzje/recenzja-gry-horizon-forbidden-west-sony-ma-asa-na-game-passa/z03904  
    • @marko   Sam dociekałem, dlaczego oferta najmu 2,5FHEV st jest tańsza niż 1,5EB i odpowiedź jaka słyszałem to warunki handlowe dla wolumenu zamówień. Promocje są zazwyczaj na ostatnie szt z danej partii. W moim przypadku tylko jedna firma oferowała taką a nie inną cenę, czyli już od 980zl/m-c gdzie przy takich samych warunkach bazowych inni za to samo krzyczeli od 1500zl. Po ustawieniu "parametrów" oferty jak dodatki, pakiety, negocjacje dot zniesienia całości udziału w szkodzie różnica w cenie była wciąż ogromna. Oferty miałem już bezpośrednio od forda. Pośrednik pod zamknięciu zamówienia odesłał mnie do Santander lease, który już wszystko dopiął. To dla ukazania ścieżki. Ale... Mając ofertę od pośrednika znaczy się od forda ale przesłaną przez opiekuna mojego, poszedłem do kilku salonów po to, aby usłyszeć - zapomnij Pan. Najtaniej jak udało mi się uzyskać to 10tys drożej od wartości z ofert najmu ale na egz demo. Ale 2 Z tą samą ofertą (jakieś 160tys ze wszystkim już) poszedłem do Volvo i magia... Da się wyjechać średnią wersja wyposażenia  (elektryczna klapa, lepsze granie, asystenty itp itd) z nie mniejszym rabatem niż dał ford w najem. Oferty już chyba wyrzuciłem ale na forum forda w wątku chyba o Kudze wrzucałem fotki dla porównania (nissan, ford i xc40 i v70). Wygrały pierdoły z mojej chorej głowy bo w racie różnica to nie więcej niż 100zl (zwróci się np przy dystrybutorze lub warunkami serwisowymi - choćby opony). Ale też właśnie kwestia nastawienia w stylu jestem na finalizacji zakupu forda ale widziałem reklamę i aby oszczędzić czasu pytanie na dzień dobry - tu mam ofertę na Kuge i czy w takiej cenie dostane np Volvo czy nissana. Jak tak - piszemy umowę (to bez ściemy). Jak nie, trudno, następnym razem. V70 prawie się udało...   Jdg czy prywatny najmem dla tych firm to dopełnienie oferty flotowej dla biznesu + wypożyczalnie. Mało kto z dużych bawi się w leasing, większość wchodzi w najem
    • Już nawaliło ponad 20cm a to jeszcze nie koniec
    • Wyglądam za okno -2 i jedyne co widzę to małą lekko zmarzniętą kałużę jakby ktoś to szklanką wylał  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...