Na tym etapie to nie wiem po co jeszcze udają. Niech zdejmą flagę USA z WH i powieszą ruską. W końcu zawsze było tak, że jak jakieś państwo coś zajmuje/przejmuje/okupuje to wiesza swoje flagi.
Może padną wcześniej i nie będzie takiego problemu
Bieda airflow w obudowie widocznie. Niestety na taką małą płytę ciężko może być z dobraniem nawiewu na ram.
Ja osobiście polecam zalecane wtedy do DLAA, Quality, Balanced uzywany jest K do Performance M a do Ultra performance L.
Zazwyczaj uzywam DLAA lub Quality mam monitor 1440p. Testowałem M i L w tych trybach i nie podobają mi się, drzewa potrafią migotać, za duże wyostrzenie, duzy spadek fps. Pewnie tez zalezy od gry wiec warto potestować samemu co ci się bardziej podoba.
Ja osobiście zostaje przy K w DLAA / Quality do tego odblokowuje w rejestrze stary panel Nvdia i ustawiam sobie delikatnie wyostrzenie w zależności od monitora i tytułu.
Przykładowo ze względu na ostrość OLEDa którego mam MO27Q28G ustawiam w Ghost of Tushima sobie tak. Dla przykładu na starym IPS FI27Q-P ustawiałbym pewnie coś koło 0.40.
Dla porównania w Hunt Showdown musze ustawić więcej bo ta gra jest bardziej rozmazana
Rekomendowane odpowiedzi