Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, raziel88 napisał(a):

Ja tego problemu nie miałem po premierze, pojawił się dopiero niedawno i jest coraz gorzej. NAT również otwarty.

To szukaj przyczyny, tym bardziej, ze cod dziala juz na infrastrukturze microsoftu i azure gdzie serwery sa o niebo lepsze niz byly i wiecej lokalizacji z serwerami co zmniejsa zauwazalnie ping. 

2 godziny temu, userKAMIL napisał(a):

Narazie Battlepassa kupiłem. Skiny bez szału póki co. 

Mnie to zawsze bawilo, ze obca osoba nie wydajaca na skiny bardziej przezywa to niz ktos kto je kupuje za wlasna kase i dobrze sie bawi ;D No ale zawsze sie znajda takie bolodupce :dupa:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Ale gowniany jest ruch po integracji. A to, E gra nie trzyma ustawień z poprzedniej gry to jest typowe  niechlujstwo Activision. Żałosne debile.

1:1 z BO7 przenieśli nie ma tylko odbijania od ścian. Wszystkie ustawienia z BO7 też z automatu przeniosły się na warzona. No i w końcu przy zmianie multik/warzone nie trzeba już wychodzić z gry. Rewelka i super, że to ogarneli!

Brakuje mi tylko dzikiej karty aby można było 8 dodatków zalozyc jak w multiku.  

10 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Mnie to zawsze bawilo, ze obca osoba nie wydajaca na skiny bardziej przezywa to niz ktos kto je kupuje za wlasna kase i dobrze sie bawi ;D No ale zawsze sie znajda takie bolodupce :dupa:

Też zawsze łacha z tego drę. XD

Nie chcesz nie kupuj i szerokiej drogi… Jest tyle gier a przeżywają co kto z własnym hajsem robi. 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
10 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Ale ja nie przeżywam, ja po prostu się z tego śmieję. A przecież można :) 

7 minut temu, userKAMIL napisał(a):

1:1 z BO7 przenieśli nie ma tylko odbijania od ścian. Wszystkie ustawienia z BO7 też z automatu przeniosły się na warzona. No i w końcu przy zmianie multik/warzone nie trzeba już wychodzić z gry. Rewelka i super, że to ogarneli!

Ale nie przeniosły się żadne ustawienia z poprzedniego warzone - żadna czułość kontrolera, nawet mapowanie kontrolera trzeba od nowa. No po prostu :kupa: robota. Activision jak zawsze to samo.

To co jest najśmieszniejsze to to, że wprowadzają zmiany dla samej zmiany - żeby tylko uzasadnić wydanie kolejnej gry. Zmiany, które nie wnosza nic do rozgrywki, ale mają być bo debil-gracz musi wydać kolejną kasę. Do tego absolutnie żałosne dark pattern jak np. koniecnzość kliknięcia komuniaktu, gdy chcesz wybrać coś z klasycznych broni (z poprzednich gier MW2, MW3, czy BO6) - za każdym razem! 

Do tego zbugowane BO6 - aktualnie nie da się włączyć. I jeszcze bug z blueprintami broni z BO6 - wywala do menu gry. Nie możesz edytować blueprintów 

NO REWELKA ŻE TAK OGARNĘLI!!!!! :rotfl2:

7 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Też zawsze łacha z tego drę. XD

Nie chcesz nie kupuj i szerokiej drogi… Jest tyle gier a przeżywają co kto z własnym hajsem robi. 

Nie kupuję i nie przeżywam. Ot, krytykuję - bo przez takie bezkrytyczne podejście gra coraz bardziej zamienia się w sklep, a same skiny są coraz bardziej idiotyczne tylko po to, aby jakieś głąby to kupiły :) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nie kupuję i nie przeżywam. Ot, krytykuję - bo przez takie bezkrytyczne podejście gra coraz bardziej zamienia się w sklep, a same skiny są coraz bardziej idiotyczne tylko po to, aby jakieś głąby to kupiły :) 

Warzone jest darmowy i naprawdę nie ma przymusu w to grać jeżeli nie bawisz się dobrze. ;)

18 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ale ja nie przeżywam, ja po prostu się z tego śmieję. A przecież można :) 

Jasne tak jak i ja ;) Finalnie znowu sprowadza się to do tego, że ja bawię się fantastycznie a Ty już nie koniecznie. Mi szkoda byłoby czasu ale co kto lubi. 

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Warzone jest darmowy i naprawdę nie ma przymusu w to grać jeżeli nie bawisz się dobrze. ;)

Ty sobie żartujesz?

To, że jest darmowy nie ma znaczenia. Mam MW1, MW2, MW3, BO6. Totalnie mam prawo narzekać na to co jest spartolone w tej grze. 

A jak ktoś nie rozumie prawa do krytyki, albo robi mu się smutno bo ktoś krytykuje jego" grę to nie mój rpoblem. 

23 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Jasne tak jak i ja ;) Finalnie znowu sprowadza się to do tego, że ja bawię się fantastycznie a Ty już nie koniecznie. Mi szkoda byłoby czasu ale co kto lubi. 

No nie bawię się dobrze w tej grze już, bo jest spartolona. I mam prawo to powiedzieć. 

A nie szkoda Ci czasu na podkreślanie, że byłoby Ci szkoda czasu? :) 

Bo zamiast próbować w żenujący sposób zwalczac krytykę tego crapa, mógłbyś w niego grać :) 

P.S.

Napisanie posta zajmuje mi minutę-dwie. W tym czasie BO7 albo Warzone nawet nie zacznie matchmakingu :E 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

No nie bawię się dobrze w tej grze już, bo jest spartolona. I mam prawo to powiedzieć. 

Ależ nikt Ci tego prawa tutaj nie odbiera. Krytykuj jeśli tylko masz taką ochotę. Ja bawię się wręcz wybornie! Czekam na kolejne skiny i dla mnie osobiście jest to najlepszy multik na rynku do spędzania czasu ze znajomymi. 

Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

Ależ nikt Ci tego prawa tutaj nie odbiera. Krytykuj jeśli tylko masz taką ochotę. Ja bawię się wręcz wybornie! Czekam na kolejne skiny i dla mnie osobiście jest to najlepszy multik na rynku do spędzania czasu ze znajomymi. 

Ciągle piszesz o "darcu łacha" z krytyki czy "mi by było szkoda czasu" - to jest żenująca próba dezawuacji mojej krytyki :) 

Kiedyś zyskasz świadomośc, że te skiny to :kupa: robione w AI, które powodują, że gry są :kupa: :) 

Opublikowano
42 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ale ja nie przeżywam, ja po prostu się z tego śmieję. A przecież można

ja nie pisze do ciebie personalnie, moja wypowiedz dotyczyla ogolnie oosb kotre maja z tym problem, ze ktos wydaje wlasne pieniazki na takie cos. 

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ciągle piszesz o "darcu łacha"

Sam napisałeś, że można się z tego śmiać. To już teraz nie można? ;)

3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Kiedyś zyskasz świadomośc, że te skiny to :kupa: robione w AI, które powodują, że gry są :kupa: :) 

Wtedy kiedy zrozumiesz, ze to moja kasa i wydaje na co chce. 

Opublikowano

Swoją drogą nie wiem czy to wina radeona czy nie ale gra w ruchu wygląda okropnie, blur i jakby rozdzielczość spadała do 720p textur. Jedyne co pomaga i obraz wygląda ok to FSR 4.0 opcja Native czyli odpowiednik DLAA. Tak jak zawsze miałem fodelity cas tak nie da się grać z takim Burem w ruchu. 

Opublikowano
8 minut temu, Phoenix. napisał(a):

ja nie pisze do ciebie personalnie, moja wypowiedz dotyczyla ogolnie oosb kotre maja z tym problem, ze ktos wydaje wlasne pieniazki na takie cos. 

Kilka miesięcy trwały tu boje o to, że ludzie niszczą gry kupując te z elementami DEI. :) 

13 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Sam napisałeś, że można się z tego śmiać. To już teraz nie można? ;)

Z gry, skinów, sklepu będącego centrlanym punktem "gry". :) 

13 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Wtedy kiedy zrozumiesz, ze to moja kasa i wydaje na co chce. 

No i wydawaj. Ale ja mam prawo krytykować ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Z gry, skinów, sklepu będącego centrlanym punktem "gry".

A to sorry nie wiedziałem, ze możemy się śmiać tylko z tego co Tobie pasuje. XD

2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

No i wydawaj. Ale ja mam prawo krytykować ;)

Ale już Ci napisałem chcesz to krytykuj nikt Ci tego tu nie zabrania. 🤷

Opublikowano

Każdy ma jakieś tam swoje podejście do życia. Moje jest takie, że nie robię w życiu rzeczy, które nie sprawiają mi przyjemności. Kiedyś lubiłem bardzo latawce 4-linkowe puszczać. Po latach przestało mi to przyjemność sprawiać więc przestałem. Nie siedzę na forach o latawcach i nie wypisuję jakie one są 💩. Zwyczajnie szkoda mi na to czasu. Tak samo nie widzisz mnie generalnie w wątkach z grami, które nie sprawiają mi radości. Absurdalna wręcz startą czasu jest dla mnie przesiadywanie tygodniami w temacie z grą, której nawet nie kupię i nie zagram. XD 
Naprawdę kto co lubi. ;)

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Każdy ma jakieś tam swoje podejście do życia. Moje jest takie, że nie robię w życiu rzeczy, które nie sprawiają mi przyjemności. Kiedyś lubiłem bardzo latawce 4-linkowe puszczać. Po latach przestało mi to przyjemność sprawiać więc przestałem. Nie siedzę na forach o latawcach i nie wypisuję jakie one są 💩. Zwyczajnie szkoda mi na to czasu. Tak samo nie widzisz mnie generalnie w wątkach z grami, które nie sprawiają mi radości. Absurdalna wręcz startą czasu jest dla mnie przesiadywanie tygodniami w temacie z grą, której nawet nie kupię i nie zagram. XD 
Naprawdę kto co lubi. ;)

Ale ja lubię grać, więc paralela nietrafiona.

Ba, ja lubię COD-a, ale nie potrafię nie krytykować jeśli serwują :kupa:. I chyba tym się róznimy - ty bierzesz wszystko bezkrytycznie, a ja nie. 

Ja też nie siedzę w wątkach gier, w które nie gram, bo w.... nie nie gram. Ale COD-a mam dużo godzin i nie podoba mi się co deweloperzy z nim robią.

Nie rozumiesz tego? Serio? 

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nie rozumiesz tego? Serio?

Nie rozumiem co Ty tak usilnie probujesz mi „uświadamiać” dla Ciebie 💩 a dla mnie fantastyczna gra z najlepszym movememtem na rynku. Ty narzekasz a ja nie i tyle. 🤷

Jak miałbym narzekać jak Ty to nie grałbym w coda proste. 

Opublikowano
3 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Nie rozumiem co Ty tak usilnie probujesz mi „uświadamiać” dla Ciebie 💩 a dla mnie fantastyczna gra z najlepszym movememtem na rynku. Ty narzekasz a ja nie i tyle. 🤷

Jak miałbym narzekać jak Ty to nie grałbym w coda proste. 

No i daj mi ponarzekać :) 

zamiast próbować zwalczać moje zdanie i Zamiast pisać jakby ci było szkoda czasu na pisanie. 

Mnie dark patterns wkurzają, sposób traktowania klienta i ciągłe wpadki oraz sprzedawanie ciągle tego samego za wszelką cenę. Widzę w tym problem. Ty nie, trudno. To graj sobie i kupuj tą :kupa: :) 

Opublikowano
W dniu 5.12.2025 o 09:38, userKAMIL napisał(a):

Ja gram w natywnym 4K i zero problemów. Obraz igła i 120FPS. 

Problem wystepuje rowniez na nvidia wiec karta nie ma znaczenia, ale w 4k to po prostu moze byc mniej widoczne.  Tylko FSR 4 i DLSS Transformer robi igle z obrazu ;) A Fidelity CAS jest totalnie zwalone.