RTX5090 TUF na RTX4090 FE z dopłatą
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Już o tym próbowaliśmy dyskutować, czego konkluzją przynajmniej z mojej strony było, że jest to kompletnie bezcelowe. Natomiast mam prawo pisać co myślę, traktuję to zresztą jako próbę konstruktywnej krytyki. Tutaj w świetle kolejnych faktów, które moim zdaniem powinny skłonić do ponownego zastanowienia się nad swoją opinią. Choć jak widać tak się nie stało. Bedę wrzucał info o tym jak aktywne są ruskie trolownie jeszcze nie raz. Nie musisz za każdym razem reagować emocjonalnie jakbym Cię bezpośrednio obrażał. Nie ma potrzeby rozpoczynać wszystkiego od nowa. PS. A sensu mojego ostatniego posta najwyraźniej kompletnie nie złapałeś, ale mniejsza. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Bez przesady, mogę zagwarantować że absolutnie nikogo liczącego się, mającego jakąś władzę czy wpływy, kompletnie nie obchodzi co piszesz w tym temacie na naszym forum. Podobnie jak nikogo nie obchodzi co pisze cała reszta. I ja wiem że niektórzy dyskutują jakby decydowali o losach świata...ale raczej mogą decydować co najwyżej czy już trzeba zmienić skarpety, czy też da się w nich pochodzić jeszcze ze dwa dni. Nie ma tu żadnej ruskiej agentury, nigdy nie było i raczej nie będzie, szkoda marnować czas na pisanie "prorosyjskich" postów na forumku który odwiedza kilkaset osób. -
Przez wallec · Opublikowano
Ciekawe ile 270K Plusów będzie 290K Plusami ze zmienioną czapką? -
Przez ptys · Opublikowano
ciekaw jestem orzeczenia sądu jak w wieku 60 lat stwierdzę że jestem kobietą i natychmiast należy się mnie emerytura
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi