Filmiki AI, śmieszne lub ciekawe
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Nie oglądałem ale mówiąc dość ogólnie konfitura nie działa w pierwszej kolejności dla dobra świata - jest to naiwność widzów. Głównym działaniem konfitury jest nagrywanie i to jego pseudo praca (jeden z aktywistów ma firmę i NIP). Działania konfitury i tego drugiego wielokrotnie były potwierdzeniem że to on eskaluje konflikty I dąży do wybuchu emocji - tylko pod wyświetlenia i materiał. Wielokrotnie łamał prawo by nagrywać jak inni nagrywają. Nie ma nic złego w jeździe po chodniku jeśli są ku temu warunki i jest to uzasadnione. Aktywiści skupiają się na tym co daje im jak największe wyświetlenia przez kontrowersje a nie to co jest najbardziej potrzebne w danej chwili. ^ to dotyczy wszystkiego powyżej filmu yt, bo go nie oglądałem -
Przez kanon7 · Opublikowano
A co miała obiecać? AI? AI? AI? Jest to ryzykowny zabieg, ale myślę że w obecnym okresie gdzie jest Xbox Series (w d%pie) sam bym zaryzykował wywalić Spencera i Bond'a i dał kogokolwiek z innym spojrzeniem. Gorzej już nie może być, poważnie.... -
Przez rzymo · Opublikowano
@GordonLameman Captur TCE 90 masz na myśli? Czy 'setka' z gazem? Nie jestem pewny o którego Captura pytałem, w salonach była mowa o 77-78k. Na minus też osiągi, katalogowo 13-14 sekund do setki. I tu wchodzi psychologia zakupów, bo co - mam wydać sporo $ na nowe auto, które będzie słabiej przyspieszać? -
Przez Speeder2222 · Opublikowano
Dzień dobry. Panowie proszę o pomoc z płytą Asusa x870e do tego procek 9800x3d. Po zabawach z ramem w biosie, zapisałem ustawienia restart kompa i czarny ekran na płycie wyskakuje q-code 60 i to wszystko. Podmieniłem na inne pamięci dalej to samo. Zamieniłem na procesor 7950x nadal to samo, inny zasilacz nadal to samo staje na wyświetlaczu płyty głównej Q-Code 60 i tak stoi czarny ekran i nic. Reset biosu, wgranie innego biosu nadal to samo. Bardzo proszę o wszelką pomoc, bo mi już ręce opadają. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Historycznie patrząc w służbach specjalnych USA jest nad prezentacja narodu wybranego. Nie zdziwił bym się gdyby ich służby dawno też miały te taśmy. Z resztą tam wielu prezydentów ma jakieś dziwne brudy patrząc na tych po zamachu na JFK. Lyndon Johnson są świadkowie zeznający, że przebierał się za kobietę i uprawiał gejowski segz. Prezydent po nim afera Watergate...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi