Nowy PC - Sugestie/Opinie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Kiedyś co drugi był serwisantem, teraz widzę moda na inszyniera. Panie, na pontonach z afryki co drugi inszynier. -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Ja również reprezentuje ten obóz, któremu się GT podobało Może nie wszystkie sagi, ale jak pojawił się SSJ4, gdzie dało się wyczuć, że to "badass" to już było dobrze a saga ze smokami super. Dużo bardziej czułem tam potęgę tego poziomu niż SSJ God czy Blue. Ultra Instinct fajnie wygląda. Za to kompletnie nie podobało mi się jak rozwinęli poziom Gohana czy Piccolo w ostatnim filmie kinowym -
Przez error1983 · Opublikowano
Cześć, mam problem z komputerem kolegi, kupił taki PC: Obudowa: CHIEFTEC | Night Hunter | GS-03B-BLK-OP | Non-RGB, All-Black Airflow Gaming Case, EATX AMD 7 77000 Ryzen 8-core. 2x16 GB DDR5 6000 Viper RTX od Gigabyte. Problem w tym, że mimo zmiany wielu opcji w BIOS (był 04, aktualizowałem do nowego 08 z 2026). Nie widzi grafiki, również w Windows, przełączę HDMI na Integrę i wszystko ok, wtedy działa. Wyciągałem baterię, nic to nie dało. Wyciągałem RAM DDR5, grafikę, od nowa montowałem, zero życia. Wentylatory od grafiki kręcą się. Kabel wyciągany od zasilania grafiki i ponownie podłączony. Dalej cisza. -
Przez Grolshek · Opublikowano
U mnie też coś koło tego, wszystkie rdzenie na około 4900MHz i nadal tych kosmicznych temperatur nie widzę Na 7700 jak mu odkręciłem kurki to chłeptał ile mógł i faktycznie potrafił się zagrzać. -
Przez bofff · Opublikowano
@some1 AC mieszczą się po dwa, Lian Li po jednym
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi