Kris 8 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Siemka mam pytanie bo chcialem zainstalować na innym dysku oryginalny bez klucza windows 11 ze strony Microsoft. Ale ani u mnie ani u brata nie dałoby rady ściągnąć media creation tool. Wiec brat ściągnął starsza wersje tego media creation tool i ściągnął tam windows i zrobiliśmy bootowany pendrive. Zrobiliśmy to z dwoma wersjami windowsa i nie chce się zainstalować na tym samym dysku co mam Windows 10 ale na innej partycji. Jest to dysk SSD. Wyskakuje tylko komunikat że nie można zainstalować. Żadnego erroru itd Co tu zrobić? Czy to musi być po prostu zainstalowane na starego windowsa i nie można mieć dwóch systemów? Na innym dysku ssd nie moge zainstalować w ogóle
Pan Mateoo 447 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Odlacz inne dyski dla unikniecia problemu. Zrob bootowalny pendrive rufusem - tak bedzie najprosciej - odznacz tam co chesz i sprobuj wtedy. Dodatkowo podaj specke w opisie
Kris 8 Opublikowano 5 Października Autor Opublikowano 5 Października Robiłem rufusem i tez lipa. A jak odłączyć dysk z wnętrza kompa? I ogólnie po co to skoro inne Windowsy nie widziały w tym problemu?
Pan Mateoo 447 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października A masz secureboota wylaczanego? i sprawdz czy ram masz w slotach A2 i B2 czyli: CPU [jedno wolne] [tutaj ram1] [wolne] [tutaj ram 2] Na pewno robiąc bootowalny pendrive zrobiles to prawidlowo? Sprobuj na innnym pendrive
Kris 8 Opublikowano 5 Października Autor Opublikowano 5 Października (edytowane) Zrobiłem tak jak było na filmiku a brat w Media creation tools tez tak jak mówiono A tamto o tych slotach to nie wiem. Jak nic nie pomoże to po prostu przejdę na Windows 11 tam gdzie jest Windows 10. Chyba z tym nie będzie problemu? I ogólnie jaka musi byc płyta by nagrać Windowsa skoro dvd rw nie dała rady bo za mało miejsca niby? Edytowane 6 Października przez Kris
Rekomendowane odpowiedzi