moja strona o IT - poradniki i różne porady
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez gruber99 · Opublikowano
Cześć, zauważyłem, że mam problem z podświetleniem tym RGB w obudowie chieftec hunter 3 (gs-03b-op). Sprawa wygląda tak, przycisk led przełącza tylko na kilka kolorów, brak jak by stałych kolorów, są takie kręcące się, i ogólnie efekty świetlne kiedy pierw działało wszystko i czasami kliknę 3 razy ten przycisk zmianę i potem klikam i nic, nie zmienia się kolor, czasami po starcie komputera zmienię kolor przyciskiem i potem już zero reakcji, klikam, przytrzymuje po kilka sekund i zero, nic nie zmienia się, jak by przycisk przestał działać, czasami wyłącze nim i też nie moge potem włączyć podświetlenia obudowy. Tak jak by raz działa, a raz nie i nie reaguje. Płyta główna MSI Pro B840-P WiFi. Komputer z lipca 2025. Czy to coś w biosie mam poustawiać, jeśli tak to gdzie, czy coś winnego jest innego? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@AudRob Napisałem Ci konkretnie odnośnie tych 2 marek, na które się powołujesz, a nawet nie jesteś w stanie prawidłowo napisać ich nazwy. PNY to dla Ciebie jakiś krzak, a ja od dawna miałem styczność z profesjonalną serią tych kart. Zgrywasz ofiarę przy okazji. Podajesz definicje pojęcia z neta, których jak widać nawet nie przeczytałeś, bo w większości miejsc odwrotność o 180*. Dodatkowo kolejny raz przychodzisz do moich tematów i spamujesz nie na temat. O Twoim braku wiedzy nie wspomnę - sam się przyznałeś, że na kompach się nie znasz i miałeś nieraz problemy naprawdę z podstawowymi kwestiami, a tutaj próbujesz jakoś błysnąć. Przyłapałem Cię wielokrotnie na braku pojęcia o poruszanych tematach, nawet nie związanych z komputerami (jak np. opał) ale Ty w zaparte piszesz jakieś bzdury. Odpuść sobie, nie pasuje to nie wchodź, nie komentuj. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Tyle pokazywał watomierz, teraz pokazał 89W podczas testu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi