Skocz do zawartości

Dysk SSD Samsung 980 1TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen3 NVMe (MZ-V8V1T0BW)

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Gra nie schodzi z języków do dzisiaj, przy takiej miałkości jaką dzisiaj rynek prezentuje wcale się nie dziwię, chociaż to nie zasługa lipnego rynku tylko faktu że to był kawał dobrej gry. Ja widzę same pozytywy w tym dodatku
    • Poczytaj przy jakich przebiegach problem z nagarem występuje generalnie przy turbo (przy typowo używanym turbo silniku, to tak przy przebiegu 120 000 wypada się tym zainteresować) i bezpośrednim wtrysku, a jak sprawa wygląda na krótszych odcinkach. Wiesz, że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz w którym kościele. W turbo zapieka się olej, a może wręcz to co się w tym oleju znajduje. Gorzej jak tej okazji nie ma (np. jak się jeździ po mieście na krótkich odcinkach). ... no wiele skrzyń DSG i tym podobnych (jeśli nie wszystkie) lubi dawać zadziwiająco niskie obroty, wręcz na granicy spalania stukowego (w imię "ekologii" oczywiście). Czy to oznacza, że należy nazywać użytkowników skrzyń DSG (i nie tylko, bo przy EasyTronic też jest takie zjawisko) "ćwierć mózgami"?
    • Tylko raz bilem się tak, że doszło do poważniejszych obrażeń: Chciałem uderzyć napastnika, ale że byłem szczylem bez doświadczenia i nie wiedziałem jak, to uderzyłem tak niefortunnie że uszkodziłem sobie nadgarstek, a napastnikowi nie wyrządziłem żadnej krzywdy. Potem na Atari 65XE musiałem grać w International Karate lewą ręką a nawet stopą pokonałem brata, po pokonaniu go lewą ręką,  bo wiedziałem że "góra + przód" to cios piąchą. Czyli nieudana bójka w realu zmieniła mnie w mistrza karate w grze :]   Największą krzywdę zrobiłem za to w innej bójce w ten sposób, że nie wiedziałem, że jest jakaś bójka.   ...ale miałem bardzo dobry refleks i słuch - odwróciłem się jak napastnik chciał mnie z zaskoczenia i od tyłu kopnąć w głowę "z wyskoku"  -  zrobiłem unik, którego się nie spodziewał, przez co pierdolnął na beton ku uciesze gawiedzi i tak oto wygrałem "bójkę".      Gotowość do bójki włączyła mi się raz jak byłem pijany w barze w wieku ok 20 lat, gdy ktoś wpadł i powiedział, że jacyś ludzie biją naszego kolegę. Włączyło się "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" ale na szczęście tamci zwiali i bardzo dobrze, bo bym pewnie dostał wpierdziel albo znowu się sam o siebie połamał.  
    • A spoko, raz jakiś artykuł był tak opisany jakby złapali kogoś z toną zielska , a na zdjęciach 5 wyciągniętych chochołów 🙂 ale patrząc jak to nasza policja opisuje to chyba oni tylko kopiują. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...