Problemy z PC - nagłe wyłączanie gier
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Garru · Opublikowano
Tylko naiwny myśli, że klient się nie znajdzie. Kiedyś chłop ode mnie kupował 3060Ti* za 7k i pytałem, czy do koparki? On, że nie... do grania, ale że ceny wystrzeliły to akceptuje taką cenę i trudno, nawet nie negocjował. Ostatnio historię słyszałem, mąż wybrał auto dla żony, zadowolony fullwypas, żona ogląda ten model, aby potem mogli faktycznie zamówić i.... mówi "ten obok ładniejszy, a tego nie chcę". Skończyli na tym, że wzięli wóz o 120k droższy, z gorszym silnikiem i uboższym wnętrzem, ale miało wyglądać z zewnątrz. Takich sytuacji pewnie każdy ma masę, gdzie takich klientów przyjmuje i potrafią przepalać ładne kwoty. Od początku seria 90 nie jest kierowana do zwykłego zjadacza chleba, więc albo do entuzjastów faktycznie, albo ludzi przy kasie, którzy nie tracą czasu na analizę cen, bo w tym czasie zarobią na tą kartę, a dla nich 5k w tą czy w tamtą to... muszą mieć najlepsze co jest i tyle. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Matko Boska, kąkutery za tysiące, superszybkie dyski NVME, 32/64GB RAM, RTX nowej generacji, wielordzeniowe CPU a niektórzy dalej w Nibylandii u babci na pączkach z tym odchudzaniem systemów. -
Przez Pentium D · Opublikowano
@Tornado3 Te P core podniesione lecą efektywnie na tych wartościach według hwinfo i coretemp -
Przez CryptTM · Opublikowano
Kto tu wydaje czy kupuje stare sprzęty? Pytanie pierwotne brzmiało: dlaczego NIE zamienię się na LGA1700. Już to wyjaśniłem dlaczego, więc dalsze ciągnięcie tematu jest zbędne. Chyba trochę nadinterpretowałeś zagadnienie Edit: wcale bym się nie zdziwił, gdyby jeszcze nas AMD zaskoczyło jakimś topowym CPU dla tej podstawki, w obecnej sytuacji to dość realny scenariusz...
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi