Wibracje przenoszone z kaloryferów czy z innych źródeł?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
@Doamdor Normalne wtyczki zasilania a do tego na widoku. To już niemodne W czym konkretnie? Ja testy zrobiłem i widzę, że jednak tragedii nie ma a temperatury podczas oglądania filmu itp są podwyższone, ale w normie. Nie chce mi się całego kompa wywalać dla kilku stopni poprawy. Poza tym tu by się musiał wypowiedzieć ktoś kto ma na karcie Hynixy. Poza tym zawsze mogę trochę podkręcić wentyle na froncie bo teraz chodziły na 850 - 900 rpm. -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Wentylatory karty są mocne i nastawione na to, żeby pchać powietrze skutecznie przez radiator. Każdy wentylator zawsze jest mocniejszy w układzie pchania, niż zasysania. Takie wentylatory z grafiki nie zaciągną sobie powietrza, nawet przy ściągniętym boku jeśli w obudowie nie ma przepływu. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Ja kiedyś przez chwilę miałem wizję bycia w drogówce, ale nie byłbym w stanie być jakimś cwelem w krzakach co dojeżdża ludzi bo przekroczyli prędkość w polu, a później tuszować morderstwa jakichś majtczaków czy przymykać oko na bananowców w ferrari jeżdżących trzy paki po mieście. Niestety sam fakt, że takie zdarzenia wciąż się pojawiają, a sami policjanci nie ponoszą najczęściej żadnych konsekwencji, pokazuje skalę patologii i demoralizacji. Normalny, praworządny i moralny człowiek nie ma po prostu czego tam szukać, bo pierwsze co musiałby zrobić, to tępić tych wszystkich patolów za co pewnie zostałby pogrzebany zawodowo i prywatnie. Zgnilizna. O prewencji nawet nie wspomnę, bo co chwila gdzieś rzuca się w oczy jakiś artykuł, że kogoś bezpodstawnie zlali albo coś odwalili. Niedouczenie i postawa wobec obywateli rejestrowana przy tych interwencjach na filmikach które latają po necie nie pozostawia złudzeń. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Mam znajomych w policji i też już takich co są emerytowani. Wszystko zależy gdzie trafisz. Jak aspirujesz do dochodzeniówki to może i tak. Prewencja to w wielu przypadkach pierwsze kilka lat, potem jak chcesz się rozwijać i kształcić, to nie jest tak źle. Takich ludzi jakich opisujesz, to mam prędzej wśród rodziny i znajomych, którzy poszli do wojska i mając perspektywę dobrych zarobków pojechali do Afganistanu i Iraku na misję. Wrócili zupełnie inni ludzie, którym właśnie posypały się rodziny, posypali się psychicznie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi