Komputer do 6500 zł Głownie GRy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Będą szukali na aliexpress -
Przez bergercs · Opublikowano
Do większości tych wynalazków, nie da się kupić praktycznie nic. I o ile do np. takiej Skody możecie sobie w czasie gwarancji założyć klocki np. TRW za 200zł, tak w przypadku pingpongów nawet tak prozaiczna rzecz, to ASO i oryginały (za 800-1600). Mogę się założyć, że z polował zakupu tego ryżu, to kredyt* wśród osób, których nie stać na serwisowanie - będzie płacz jak skurczybyk jak przyjdzie wywalić parę kafli za wizytę w serwisie. *Tak jak pisałem ostatnio - większa część chińczyków będzie robić za współczesne Daewoo - takie Espera: tanie, dobrze wyposażone, kupowane na raty, z ogromną utratą wartości (nawet MG potrafią w rok stracić 1/3 wartości, w przypadku marek, które będą "mniej uznane" lub znikną to te kilkuletnie samochody będą w cenie koła zapasowego do Audi) -
Przez Keleris · Opublikowano
Ja bym z ram-em jak najdłużej się wstrzymał, jeżeli na ten moment w niczym nie jest wąskim gardłem to czekał bym, ewentualnie szukać jakieś sprawdzone zwyklaki bez radiatorów co pójdą 3000mhz cl 16 i dołożyć do obecnego. Jeżeli chcesz inwestować w pc to wstrzymał bym się z pakowaniem kasy w am4, kupił kartę i czekał na lepsze czasy i oszczędzał na przeskoczenie na coś nowszego bo przy dzisiejszych cenach inwestowanie w am4 - ram, procesor mija się kompletnie z celem. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
https://motofilm.pl/2025/12/chinskie-auto-tanie-czesci-w-przypadku-omody-nawet-ustalenie-ich-cen-nie-jest-proste-ale-sie-udalo/ Przewidywalnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi