Wieża PANASONIC SC-PMX90EG-S --BOX +PILOT ---FV +GWAR
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
X-Trail T32 ma 4,65 cm - jest 10 cm dłuższy niż Focus mk.3 w kombi. Chyba, że porównujesz do tego ostatniego focus (mk4). -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Mała aktualizacja - do tej pory samochodu nie mam Wszystko, co ma pójść nie tak to idzie nie tak, jak mi Ogoniasty napisał - jak 10 lat siedzi w lakiernictwie tak takiego samochodu jeszcze nie miał, idealny przypadek szkolny Ciągle mu lakier wstaje na dachu (a nie był nigdy robiony!) Twardy wosk tak się wżarł w lakier, że nie wiąże W międzyczasie robi się nowa tapicerka na podsufitce i słupkach - ale też masakrycznie klej nie wiąże, już 3 puszki Bolla wypsikałem i mało... -
Przez Avitr · Opublikowano
Na forum komputerowym temat polityczny mający 1319 stron? Robi się tu drugi PCLab, gdzie rozmowy o komputerach były praktycznie tylko dodatkiem do lewackiej / komunistycznej propagandy, tylu było tam troli. -
Przez BEM.22 · Opublikowano
krukkpl Mi się gra dobrze, ale nowe bugi wkurzają. Ostatnio chyba popsuli defibrylator Dlatego od ostatniego patcha nie używam defibrylatora , zamiast niego granatnik . Bugi jak to w serii BF zawsze były i będą Słyszeliście coś na temat Botów v2.0 , już kilka razy widziałem, że ludzie o tym piszą, a i zachowanie niektórych ''graczy'' mogłoby być podciągnięte pod A.I bota . Wiadomo te oficjalne dziwnym zbiegiem okoliczności prawie niezmienione od 10 lat -
Przez bergercs · Opublikowano
Z tym, że ten "Fiat" wcale nie musi generować częstych awarii. Ponadto - padnie coś w "Fiacie" - mechanik dzwoni do hurtowni i za kilka godzin, max na drugi dzień ma części do naprawy. Przy "wynalazku" - rozebranie, diagnoza - potem zmarnowany czas na oddzwonienie dystrybutorów, gdzie wszędzie odbije się od ściany - pozostaje ASO: tam telefonicznie nie zamówisz: musi jechać, zamówić, wplacić zaliczkę a potem czekanie - np dwa tygodnie. Wlaściciel samochodu ma uziemiony pojazd, mechanik wk..ny bo mu zajmuje rupieć grat, jeżdżenie po części (ASO też mu nie przywiezie) - więc w rachunku ten czas też będzie uwzględniony. Ta Honda wyjdzie taniej tylko do pierwszej ciekawszej awarii.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi