soundvibez 25 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Cześć, Potrzebuję pomocy w nakierowaniu na co zwracać uwagę i czego szukać. Brat poprosił mnie o pomoc w kupnie Pc dla dziecka. Budżet ma niestety na ten moment ograniczony więc stąd poszukiwanie używek - najpewniej i najlepiej cały zestaw tak do ok 1500zł za skrzynkę. Zdaje sobie sprawę, że nie będzie to demon szybkości - jednak chciałbym żeby młody mógł też jakieś starsze gierki na tym odpalić. Przejrzałem już olxa i widzę, że przeróżne konfiguracje się trafiają. Chyba max co widziałem w tej kasie to GTX 1080 RTX 2060, parowane z takim i5 8400 lub ryzenem 3 3600. Na co zwracać uwagę, lub czego się wystrzegać?
Grolshek 547 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ryzen 3600 200 box/b450 200/2x8 200/buda+zasilacz nowe 300/ grafika za 500/ dysk 150. Ciężko do 1500pln coś złożyć z część chyba że buda/zasilacz używki lub całość w jednym zakupie używane. 1
Merqus4 30 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu Szukaj w pobliżu u siebie używek, wyślij linki co tam masz albo napisz jaka specka konkretnego.
Rekomendowane odpowiedzi