Aktualizacja komputera z 2018r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Wy, jak i analitycy się produkujecie z analizami, a od początku było wiadomo, że Trump podjął decyzję mając w dupie USA i świat. Zrobił to tylko z dwóch powodów, co do których można się spierać tylko w wkestii proporcji: - żeby zarobić (ci co włazili w dupę Trumpowi z branży paliwowej teraz zarabiają grube milardy - żeby wykonać polecenie szantażuącego go Fiutina/Bibi. Przy czym ja bym strzelał, że to drugie ma "większościowe udziały" w tym przedsięwzięciu. PS. ruscy propagandyści sterujący Timem Poolem nagle zmienili podejście. No kto by się spodziewał? Nagle nie ma zagrożenia WWIII, bo to Trump. Nagle nie ma 50 filmików o tym, jak Tim Pool udając wściekłego krytykuje angażowanie się w nowe wojny. W ogóle prawie nic nie było na jego kanale na te tematy, ale wysyp tematów zastępczych, jak zerknąłem kilka dni temu. No ale to oczywiście tylko kolejny przypadek. Przecież on jest tylko niezależnym dziennikarzem, a winny brania kasy od rusków nie jest, bo on "nie wiedzioł" że to kasa od rusków. Powinniśmy jako zachód wyciągać wnioski zanim władze przejmą Brauniarze, AfD, Britain First i Lepen. Ale nikt nic nie robi, a potem będą przed kamerami mądre głowy się zastanawiać w 2030r. czemu wszystko "wzięło i pierdolnęło" -
Przez jarux · Opublikowano
Mam skrzynie będącą pochodną powershifta @Katystopej gratki Oby służyło. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Nie pamiętam co było przyczyną, to chyba 5-6 lat temu się przydażyło auto stało ze 2 miesiące w aso, wymienili głowicę, później 3 lata pojeździło i do żyda. -
Przez Doamdor · Opublikowano
@i7home Jeżeli zadowala cię taki wzrost FPS, to wymieniaj. -
Przez Auberon · Opublikowano
Ostatnia kopalnia węgla kamiennego jako powstała to była Budryk w Ornontowicach na Śląsku https://www.wnp.pl/energia/budryk-najglebsza-kopalnia-w-polsce,130798.html#:~:text=Najmłodsza polska kopalnia węgla kamiennego,aż 1290 m w głąb ziemi. O rzesz q ... ja p... 1290 m w głąb ziemi a ja najgłębiej byłem na 1000... w KGHM. I było 40 stopni Celsjusza i 80% wilgotności. Az dziwne ze nie lało się po spągu Jest różnica miedzy surowa ropa a olejem napedowym.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi