[K] GTX 1080/1080TI FE
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Napisałem swoje zdanie, ty mnie atakujesz i wklejasz obrazki bo umiejętność normalnego komunikowania u Ciebie zanika. Za dużo wykopu, redpilla i całej reszty tych incelskich bzdur. -
Przez VRman · Opublikowano
No w tym to mam sprzeczne poglądy. Z jednej strony rozumiem oburzenie rodzin, które nie chcą widzieć swoich zmarłych bliskich w formie AI w filmie. No i prawa autorskie. Z drugiej strony... Program Sonda. Profesorek Emmet Brown z Back to the Future. Hans Kloss. Smoleń i Rewiński. Detektyw Frank Drebin. komediowe kreacje Ala Yankovica. To wszystko już jest martwe, bo albo ludzie martwi, albo się zestarzeli (Jim Carrey też już w Masce nie zagra, bo nie jest już tym wulkanem energii co 32 lata temu) + cała masa niepowtarzalnych głosów lektorów i aktorów głosowych. No i do tego fakt, że nowe pokolenia aktorów to zazwyczaj żenada, a ci co są dobrzy i tak nie dadzą rady błyszczeć tym, w czym brylowali aktorzy 30, 50 czy 80 lat temu. Wyobrażacie sobie aktora tak emanującego kulturą jak Jan Kobuszewski? Albo prezentera jak Jan Suzin? Ktoś przeczyta narrację filmu jak potrafił Piotr Fronczewski? (ten geniusz jeszcze żyje, jeśli kogoś wystraszyłem, ale ma problemy ze zdrowiem a i głos powoli traci moc z racji wieku) Egoistycznie być może i amoralnie być może.. ale jednak skłaniam się ku opinii, że dla dobra całej ludzkości, powinniśmy wykorzystać AI aby mieć choć namiastkę geniuszu i talentu jaki mieli ludzie którzy już nie żyją albo są zbyt starzy. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
z ciekawości wszedłem na olx i jest pełno za 900~ (nawet jacyś wariaci po 1000+ wystawiają), więc pewnie tym się kierował użytkownik natomiast no za tyle to po prostu nigdy nie sprzeda, te 700 to jeszcze pewnie ktoś da, widziałem ze dwie sztuki (jednak jest więcej) za tyle -
Przez wowo89 · Opublikowano
może zgłosiłeś a ja nie zdążyłem zobaczyć, szczerze nie pamiętam, ale spróbuj to co napisałem, jak zadziała to w następnej wersji skryptu kasuję usuwanie GameBar`a -
Przez tomcug · Opublikowano
A skąd wiesz, że test jest taki sam, a nie tylko np. ma ten sam numer? Porównywałeś plik z konfiguracją? Pajacujesz w tradycyjnym dla siebie stylu, jak się sypie, to oczywiście wina testu, a nie niestabilności
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi