[S] Karta graficzna Inno3D Nvidia GeForce RTX 5070 Ti X3 16GB
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DrLecture · Opublikowano
Najlepszy argument - nie mamy o czym gadać bo ja i tak wiem lepiej - zostawmy to po prostu jak jest i tak - masz rację - nie mam o czym rozmawiać Nie jest warte „materialnie” - ale jak chcesz coś poznać i zrozumieć to pomimo, że ai Ci sporo wytłumaczy zależności i zasady działania, to i tak jest frajda jak coś działa, a nie powinno, albo jednak jeszcze trochę z jakiegoś timingu wyciśniesz co da nie 5, a 1 fps - po prostu hobby. Możesz mieć frajdę ze złapanego na wędkę suma 20 kg… do jedzenia się nie nadaje, ale złapałeś - tu ta sama zasada -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wszystko poza dzielnikiem to i tak zabawa tylko pod Aidę do screena ale w żaden sposób to wymiernie nie przekłada się na gry chociażby. Dlatego ustawienie RAMu na AMD to jest 10min roboty u mnie plus testy. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Czyli rozumiem, że tutaj nie chodzi o te 5 FPS na plus tylko o zaspokojenie swojej ciekawości itp, itd, ale zadam jeszcze raz pytanie czy zaspokojenie swojej satysfakcji czy jak to tam zwał jest warte siedzenia nad tym tyle czasu ? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ale ja nie mam o czym z tobą rozmawiać, jak ktoś kika tyg kręci RAM to chyba tylko dlatego że jest totalnym laikiem a na AMD to jest kwestia dnia. A moje nastawy są tu wrzucone kilka razy w ciągu ost kilku dni Udawać to można i miesiącami że się coś dłubie
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi