Monitor budżet 500-600zł do laptopa HP Victus 15-faO124nw
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ket_rab · Opublikowano
Występują jakieś minusy gdy rezerwuar jest płasko zamontowany? Zdjęcia podglądowe. -
Przez shakal84 · Opublikowano
Ostatni Polak urodzi się około 2500 roku pozdro ostatni gasi światło -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
No też mi to nie leży, będzie chyba zwrot niestety, nie daje mi to jakiegoś komfortu psychicznego, mam wrażenie że trzyma to napięcia jak akyga 11.65V-11.65V mimo że softowy odczyt na hpwr to lipa, 12.2V-12V to by było zadowalająco. Corsair VS co go w styczniu sprzedałem pokazywał 10.6V ale on miał 13 lat prawie Na odczycie VRM in mobo, pokazuje min value czasami 11.35V Vero mi na ponad 80% obciążenia trzymał praktycznie 12V równo, jutro przychodzi do mnie 5950X i chyba wracam do FM5 650W, będzie bardziej obciążony ale da rade na luzie z moim zestawem, UD850 wyrwałem za 269zł ale no te napięcia to lipa straszna, wentyl też średni i tryb półpasywny też. Dobrze Send że jesteś, bo bym nie miał z kim prowadzić moich dywagacji -
Przez jsfighter · Opublikowano
Jeżeli chodzi o kompaktowość: Realme GT7 Pro: 162.45 x 76.89 x 8.55 mm; waga 222.8 g Xiaomi 17: 151.10 x 71.80 x 8.06 mm, waga 191 g Ja mam Xiaomi Redmi Note 10S, który ma 74.50 mm, ale ma przynajmniej zaokrąglone kanty, natomiast Twój Realme ma o wiele bardziej prostokątne kształty, więc będzie się wydawało że jest większy. Jak bardzo ktoś jednak nie chce Xiaomi, to można też kupić Oppo Reno15 Pro 5G, ale mimo że różnica w cenie jest niewielka (ok 500 zł), to nie posiada on już tak flagowych komponentów - szczególnie procesor. PS. Chińczycy zaczęli się bawić w jakieś durne klonowanie Samsunga i Apple z tymi kanciastymi kształtami. Nie widzę korzyści ze stosowania tych kantów - jest to gorsze wytrzymałościowo (kant powoduje większe naciski jednostkowe w razie upadku z wysokości), a dodatkowo zaokrąglenia naprawdę potrafią poprawić uczucie leżenia w dłoni i są one potrzebne. Natomiast zaokrąglenie od strony wyświetlacza jest przeciwnie - niekorzystne dla samego ekranu, bo wówczas jest bardziej narażony na pękanie (obciążenie przenosi bezpośrednio szkło ekranu, a nie jest amortyzowane przez ramkę).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi