Skocz do zawartości

Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC

sido107

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Kayodexus napisał:

Witam Serdecznie!
W końcu po wielu godzinach spędzonych przy komputerze w celu stworzenia jak najlepszego zestawu który mnie zadowoli, chyba mogę rzec - MAMY TO !

Jeśli nic nie pokrzyżuje moich planów czy też nie otrzymam jakiejś rady co do ewentualnej zmiany podzespołu na inny / lepszy, byłbym chętny kupić ten oto zestaw ;)

Pozwólcie mili Państwo, że użyję magicznego słowa i zapytam " Czy mógłbym dostać RABAT ? "

https://www.x-kom.pl/lista/9blk5v8za

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu!

Edit: Musiałem zmienić RAM, nie pasował.

No spoko ale ta płyta nie posiada złącza argb żeby móc  sterować podświetleniem w obudowie. Jak już to za pomocą przycisku na obudowie. Kryonauta wyrzuć bo powoduje wzery na chłodzeniu po dłuższym czasie. 

Edytowane przez EcKo!?

Pewnie jak usuwasz pastę nie alkoholem i trzesz nią o stopkę pasta jest szorstka ciekawe dlaczego przez ostatnich 5lat na żadnym prociku nie miałem ani śladu a nawet na 6600K miałem nałożonego conduktonaut i też nic mu nie było. Jak ścierasz pastę musisz być ostrożny poprostu tak samo jak rozprowadzasz to nie jest krem niwea. 

Zobacz na te rysy co tam mają to. To jie jest od tego że pasta tam była tylko nałożona to jest od ścierania jej na sucho. 

3 minuty temu, Adasko555 napisał:

Dziekuje tylko że mam w koszyku i nic ???

Możesz konkretniej bo chyba coś nie tak robię

Zaloguj się do X-kom (koniecznie na komputerze lub jeśli na telefonie to -> wyświetl jako komputer) i tam będziesz miał opcję udostępnienia listy w koszyku i tutaj wklejasz ten link

23 minuty temu, Adasko555 napisał:

Jak ten kod rabatowy otrzymać bo już zgłupiałem koszyk wysłany i nic a może to że inne zeczy tam były 🤔 sorry za grupie pytania ale pierwszy raz z tego korzystam 

Prosisz kulturalnie o rabat w tym temacie ( zarejestrowane konto ), czekasz na odpowiedź w wiadomości prywatnej ( tu na forum, nie na xkom ), dostajesz kod. którego używasz w koszyku xkom, kończysz zamówienie.
Na logikę, choć sam będę z tego korzystać dopiero pierwszy raz, więc jeśli wprowadzam w błąd proszę mnie poprawić.

26 minut temu, Adasko555 napisał:

Jak ten kod rabatowy otrzymać bo już zgłupiałem koszyk wysłany i nic a może to że inne zeczy tam były 🤔 sorry za głupie pytania ale pierwszy raz z tego korzystam 

Jest niedziela więc dlużej się czeka ale ogólnie to po 24h od postu powinieneś dostać kod promocyjny :) 

21 minut temu, lubieplacki napisał:

Dzień dobry co muszę zrobic by dostac kod rabatowy na zestaw w xkomie i jak przebiega ten proces POZDRAWIAM

Wklej link do swojego koszyka z X-Kom a następnie poczekaj aż w wiadomści prywatnej dostaniesz wiadomośc z kodem promocyjnym

Zazwyczaj czas oczekiwania to 24h :P

Dzień dobry,

Jeśli państwo mogą mi udzielić rabat na ten koszyk https://www.x-kom.pl/lista/y3bx7cjca to będę bardzo wdzięczny, będzie to mój pierwszy gamingowy komputer więc chciałbym go mieć na kilka lat za niewygórowaną cenę, bo nie jestem na tyle bogaty żeby co miesiąc zmieniać podzespoły ;).

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Wiko_PL