Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Hmm w dwa lata nabił tylko 3000 godzin ? Mówi, że używa go praktycznie codziennie co daje ledwo 4H ... I wypalił go na Overwatch'u Ja już przekroczyłem 2400 od czerwca 2025 -
Przez blabla123 · Opublikowano
Ja, że tak późno się za to biorą zresztą jak i my. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
U mnie taki przełom następuje pomiedzy 5485Mhz a 5503Mhz. Jeden działa +150Mhz drugi dla przykladu +175Mhz. Różnica w poborze energii? 10W Podczas gdy 5485 w peakach raczej bierze okolo 120W najczesciej to 100-110, to 5503Mhz bierze w peakech 130W, a w grze najczesciej 110-120. Odkryłem to nie dawno. Że wchodzenie ponad 5.5Ghz lub 5.5Ghz jest nieopłacalne i zostawiłem na 5485. -
Przez VRman · Opublikowano
Co do hałasu, to myślę, że wielu osobom by się przydało takie doświadczenie: Przenosicie swojego kompa do mojego pokoju. Słuchacie jak pracuje. A potem do pokoju kumpla, którego pokój jest niechcący jedną wielką komorą pochłaniającą dźwięk. W cholerę przestrzeni, masa rzeczy absorbujących dźwięk jak gruby dywan, fotele, pierdoły na ścianach. Różnica by Was nie tyle zdziwiła, co zszokowała. A własne kompy, bo inaczej byście nie uwierzyli własnym uszom Co do tego jak przeszkadza to jeszcze inna kwestia. Można mieć świetny słuch i grać przy 2500rpm bez sluchawek i bez dźwięku i nie mieć z tym problemu a nawet irytacji po kilku godzinach. A inna osoba wyłączy grę po 20 minutach tej samej karty na 1300RPM, bo już czuje dyskomfort od hałasu. Kto miał kiedyś zdrowie i dobry słuch a teraz nie ma ani jednej z tych dwóch, ten szybko się tu ze mną zgodzi. Inni pewnie się tylko zdziwią i życzę im, żeby nigdy nie musieli zmieniać zdania. W każdym razie dyskusje w tym wątku o cewkach i hałasie wentyli nigdy się nie kończą inaczej niż "ja wiem lepiej!"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź