Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
@Qrdello Ja tam się bardziej obawiam o rynek hi-end. Low end czy mid to masz jeszcze AMD, masz jakieś karty Intela, masz przenośne Steam Decki i inne tego typu urządzenia czy konsole. Rynek low-mid sobie poradzi, gorzej z tą wyższą półką GPU -
Przez Dimazz · Opublikowano
w formie plotek ale wydaje sie racjonalnie. Europa chce zakończyć konflikt na Ukrainie w 2027 i obwarować rozejm jakimiś regułami bo pod koniec 2027 są wybory i we Francji i w Polsce. We Francji faworytem jest Le Pen z tylnego siedzenia a w Polsce PiS z konfami. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Prawdę mówiąc te sceny z PRZESZŁOŚCIĄ ELLIE to były jednymi z lepszych w tej całej grze. A cutscenki to PODSTAWA tej gry i najważniejszy element. Ważniejszy od samych walk. Zapychacz to był wątek Abby, ta postać, jej banda i wszystko z tym związane. Czubek nie umiał zrobić normalnej, ciekawej fabuły to wymyślił sobie śmierć Joela i jakichś wrogów dla Ellie z dupy wziętych. Te sejfy mają ważne rzeczy dla Ellie jeśli chodzi o ZASOBY. Bo co innego mają mieć? Sejfy to nie fabuła. Chronologicznie to będzie NAJPIERW PRZESZŁOŚĆ (to co się działo najwcześniej), a potem coraz późniejsze wydarzenia. Jak nie lubisz wspominek to znaczy że masz gdzieś głównych bohaterów tej gry. To nie jest gra akcji, gdzie masz ciągle walczyć. Jeśli po to grasz to porzuć grę. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Ja to wiem. Kwestia tego co przed nami. Mam nieodparte wrażenie że swoimi "pro-konsumenckimi" praktykami kurteczka efektywnie próbuje zarżnąć rynek GPU low-mid tier. -
Przez burn · Opublikowano
to co na tym filmiku wcale nie jest przesadzone. Mój poprzedni monitor (dostałem go do kompa od sprzedajacego) to był własnie VA, boże tam nawet scrollowanie na steam czy jakiejs ciemniejszej stronie było katorgą, a jakoś kontrastu na nim też nie zauważyłem xd 4k do 27" to bez sens. Bedzie drożej, w grach ciężej o dobry klatkarz a za wiele ci to nie da w takim rozmiarze monitora. Jeśli chcesz efekt wow bierz oled, jesli odpada z różnych przyczyn poszukaj se jakiegos dobrego ips 27" 2560x1440p, bedzie tanio, praktycznie i też miło dla oka
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź