Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Po prostu używają bardziej skomplikowanych instrukcji, aby wykonać to samo w mniejszej ilości ruchów, a skomplikowana część to jak działają te instrukcje i jak to łączy się. Mem z 14:02 dobrze to podsumowuje. Zaczynam trochę łapać co tam robi, ale w sumie nie wiem po co. Grunt że uzyskuje potrzebny wynik przy sprawniejszym przerzuceniu bitów. -
Przez mateusz7513 · Opublikowano
Cześć, Poszukuję monitora 27 cali pod 2K, głównie do gier. W oko wpadły mi dwa modele: AOC Gaming Q27G3XMN i ASUS TUF Gaming VG27AQML1A. Który według Was będzie lepszym wyborem? -
Przez Send1N · Opublikowano
czyli jestes z tych co wolą jednak eksponować podpórkę kup taką która ma jeszcze jak najwięcej ledów ten typ co ja zaproponowałem jest właśnie fajny bo nie widać kompletnie że kartę coś trzyma, montaż jest banalnie prosty nawet karty nie trzeba wyciągać ze slotu -
Przez VRman · Opublikowano
Mnie też o milion razy bardziej interesują postępy w emulacji, ale nie rozumiem i nie chcę rozumieć takich rzeczy. Jak coś rozumiesz, to pisz co i jak mocno przyspieszyło. Marzy mi się zero spadków w GOW 3:A i 120fps w GT6, które to mnie ominęło na konsoli, ale póki co na 9800x3d ledwo trzyma 60 a to i tak nawet nie zawsze (na szczęście dropy raczej poza gameplayem, powtórki itp) -
Przez VRman · Opublikowano
Myślicie, że będzie taki szał jak na RAM czy wcale nie? Bo kolega nie ma kasy, a chciał 2TB. Mówię mu "kupuj TERAZ NATYCHMIAST" ale jest problem, bo żona go zatłucze jak się dowie. Z drugiej strony sam się zatłucze jak na wiosnę przyjdzie zabólić 1500 zamiast 550 kiedyś lub 700 teraz.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź