Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Quassar · Opublikowano
O... ja podobnie przesiadłem sie z 670 GTX na RTS 2070S, 2060s jednak na 2k była ciut za słaba. i 2070s była najlepsze względem cena w wydajności + wymogi pod granie 1440p a nie 1080. No ale tutaj dyskusja o słuchawkach jednak się toczy No ja już napisałem co miałem powiedzieć popatrzę jeszcze może jakieś ciekawe modele wpadną w oko, ale ogólnie już wymieniłem te firmy co cieszą się największym uznaniem na rynku. A jaki model z jakiej półki cenowej to już kwestia samego klienta i jego oczekiwań.. najlepiej przejść się do sklepu lub na targi jak są jakieś organizowane i osobiście spróbować. To by była najlepsza opcja niż jechać i wierzyć na ślepo recenzją bo każdy ma swój słuch i gust. Bo sprzęt jednak kupuje sie dla siebie, a nie żeby sie publice przypodobać chociaż ostatnio i takich ludzi nie brakuje... -
Przez ernorator · Opublikowano
Wybory w USA a nie co roku -
Przez azgan · Opublikowano
Po to Sony wprowadziło upscaling AI w PS5 PRO żeby tutaj też tak było za to właśnie dopłacasz decydując się na zakup PRO Station względem bazowego modelu który korzysta z CBR znanego jeszcze z czasów PS4 PRO lub FSR 2 dającego również zauważalnie gorsze efekty -
Przez aureumchaos · Opublikowano
No dobra... Po przemysleniach, waszych propozycjach jednak zdecyduje sie na Corsair 6500X RGB... Głownie bo ma filtr a z boku i na dole no i jedno oprogramowanie wtedy bym mial do RGB, a jak waidomo czy to aura ausa, czy gigabyte czy inne wszystkie sa zrypane... To jak mam miec zrypane to zostaje przy dwoch ktore znam czyli aura do karty i icue do wiatrakow i chłodnicy... Sama obudowa ma jeszcze plus bo jest szersza i latwiej bedzie zagiac ten przewod zasilania karty 12hpwr a chce uzyc ten co jest przy corsair 1000x.... -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Aaa spoko teraz rozumiem, te dlc do DS2 to jest lekka przesada, może Bossowie nie są "trudni" ale droga do nich to jest jakaś masakra, jakby tak miały wyglądać dlc do jedynki czy trójki to bym raczej ich nie ukończył. Dobrze że DS2 to jest moja ostatnia gra z trylogii, bo zacząłem od pupy strony, kończę zimowe dlc, później formalność jak Vendrick i może sobie jeszcze Darklurkera zrobię, choć muszę się zagłębić co i jak.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi