Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Geble · Opublikowano
OLED od LG jest rewelacyjny, ale ja do swojego musiałem dokupić pilot serwisowy i wyłączyć ASBL bo doprowadzało mnie to przyciemnianie się obrazu do szału. Dopiero jak poszperałem i powyłączałem kilka opcji to mogłem cieszyć się dobrym obrazem. Szkoda, że nie da się wyłączyć na stałe ABL, bo jakby trochę przeczy to idei super efektu HDR w OLEDach od LG, bo cóż mi z tego, że mogę wyciągnąć milion piećset nituf jak potem mi to ABL ogranicza w trybie HDR jak się dużo dzieje na ekranie. W przypadku gier polecam też wyłączać dynamiczne mapowanie tonów i korzystać z trybu HGIG, dużo lepszy kontrast, choć wiadomo trochę ciemniejszy ekran. -
Przez azgan · Opublikowano
Co nie zmienia faktu że za te 3500zł taka "przystawka" pod TV to bardzo fajna opcja zwłaszcza że PC w tej cenie to będzie totalny ziemniak. Na te 2 lata grania powinno wystarczyć a później Upgrade platformy na PS6 o ile cena nie wyrwie z butów 🤭. Inna kwestia to czy ktoś podczas normalnego użytkowania zwróci w ogóle na to uwagę bez robienia zooma +300% i zestawiania obok siebie platformy z różnymi ustawieniami 😉? -
Przez slafec · Opublikowano
Kolejna wtopa? Gwarantuje Ci, że Square Enix nie będzie zadowolone z tak małej liczby graczy -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ale nie czujesz podskórnie że to romantyczne życzenia? Pomoc militarna właśnie wysycha nie tylko w USA. Jej źródeł jest coraz mniej. Jak zaczniemy zestrzeliwać rakiety, przystępujemy do wojny, a bez zgody NATO jesteśmy w tym sami (dobra, dostawy uzbrojenia pewnie i tak będą, ale już wiemy po przykładzie Ukrainy, że to po prostu za mało) W tym co proponujesz będziemy my, państwa bałtyckie i może Finlandia by na to poszła. Cała reszta nie ma w tym wystarczająco dobrego interesu. Tak naprawdę i dla nas jedyny interes, to własne bezpieczeństwo i moralny obowiązek odparcia bandyty. Po wojnie w kolejce po korzyści więksi gracze się ustawią i to raczej na nich postawi Kijów. Zgodziłbym się z tobą w tej sprawie, ale 1 - 1,5 roku temu, kiedy retoryka była inna. Może Ty, TheMR i ze dwie inne osoby macie racje, że Ukraina ma coś jeszcze do ugrania, że ma jakieś karty w rękawie których nie widać. Ja jednak oceniam sytuację na podstawie tego co widzę. Widzę pomału i sukcesywnie kurczące się terytorium Ukrainy. Nie słyszę też już zachodnich przywódców, ani nawet specjalistów od wojskowości mówiących o zwycięstwie. Wręcz przeciwnie, szala przechyla się na drugą stronę. Dlatego dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest szybkie zakończenie wojny z tą linią zdemilitaryzowaną i tak dalej. Bo jeśli wy nie macie racji, wszyscy skończymy w dużo gorszym miejscu niż obecnie jesteśmy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi