Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kakarotto · Opublikowano
Może artefakt masz założony, a może tak ma być. Mam ten pierwszy pancerz, czy on ma moc niwelowania promieniowania? Nie mam pojęcia. Artefaktów nie zakładam, ponieważ promieniowanie rośnie, a korzyści żadne. A w sumie co tam, ważne że ostatnio nie crashuje aż tak często. -
Przez Ultor79 · Opublikowano
Mam w koszyku tego Gigusia, ale syn mnie namawia żeby tym razem nie oszczędzać za bardzo na płycie i polować na tą: https://www.x-kom.pl/p/1281720-plyta-glowna-socket-am5-asrock-x870-pro-rs.html?utm_source=ceneo&utm_medium=comparison&utm_campaign=ceneo_click&ceneo_cid=31c5f9b3-76bd-2d29-22bf-8a83a17fc467#Specyfikacja Pasowała by do obudowy której nie chce prędko zmieniać -
Przez Art385 · Opublikowano
Instalowałem wczoraj aktualizacje na 24H2 no i powiem nie wiem jak oni zdołali doprowadziś windows upadate do takiego stanu. Aktualka Net. się niby zainstalowała ale nie. Restart do aktualizacji to było 20 minut czekania. Zbiorcza aktualka się wysypała. Potem zacząłem pobieranie zbiorczej 2h na 10% stało, dyskiem mieli zostawiłem. System nie wzkazuje, że jest aktualka i że cokolwiek się zainstalowało. Myślę robię reset bo testuje stabilność usb/bt/lan i zaczęła się myszka ciąć bah aktualizacje w drodze ta poszła w 2 minuty pomimo, że niby 10% pobrało Jeśli ktoś się zastanawia czy wymusiłem instalkę 24H2 wbrew zaleceniom MS to oczywiście, żę tak. Powiem nawet że to 24H2 działa lepiej niż 23H2 z ostatnim patchem jakości. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Raczej już z góry wiadomo, że ekshumacje skończą się po 10 osobach kiedy zaczną wyciągać szkielety dzieci z rozwalonymi od siekier czaszkami. Tyle miejsca to się znajdzie na powązkach. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Dla mnie to jest niezrozumiałe, że Azgan zrobił te 25% głównego wątku i oznajmił, że to końcówka. Dziwne podejście gdzie już któraś osoba zaznacza, że moment gdzie ''kończył'' to w sumie początek (max połowa) gry. Znam gościa swój chłop!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi