Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym w najbliższym czasie zakupić taki oto zestaw komputerowy - https://www.x-kom.pl/lista/86apbkaac. Jeśli jest to jakoś sensownie złożone (a jeśli nie bardzo prosiłbym o poradę) to nie ukrywam, że przydałby się jakiś rabacik ;p

Opublikowano

Dzień dobry złożyłem zestaw w piątek nr zamówienia 902004925063 jeszcze wieczorem doszła do mnie informacja że płyty głównej którą zamówiłem nie ma i zaproponowano mi inną w podobnej cenie lecz specjalnie zamówiłem tamtą płytę bo jest jedną z paru które posiada wewnętrzne wejście thunderbolt aic pozwalające połączyć kontroler thunderbolt asrocka z amd. Teraz zostaje mi zamówienie droższej płyty x570 steel legend lub x570 phantom gaming x. Poprosiłbym o stworzenie dla mnie zamówienia takiego samego z jedną z tych płyt głównych oraz przyznania jakiejś zniżki lub ewentualnie kontrolera thunderbolt asrocka w gratisie. Pozdrawiam i zapraszam do wiadomości prywatnej. 

Opublikowano
58 minut temu, raqu napisał:

Witam, przymierzam się do kupna komputera i zastanawiam się nad takim zestawem https://www.x-kom.pl/lista/43ehyqw33 co o nim myślicie? 

Dało by się uzyskać jakiś rabacik?   Z góry dziękuję i pozdrawiam. 

Hej, zmień ram na crucial ballistix 2x8 3200MHz CL16 oraz płytę na B450A PRO MAX. Poza tym zasilacz daj Vero L3 i rozejrzyj się za chodzeniami od SPC, tańsze a równie wydajne

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Tak zapewne jest, czuć że te elementy kompletnie ze sobą nie współgrają. Co mnie najbardziej dziwi - przecież na końcu procesu produkcyjnego przychodzi zawsze etap montażu, składania wszystkiego w jedną wielką całość. Serio nikt, kompletnie nikt w tej całej ekipie, po ograniu tego czy tamtego etapu w którejś tam fazie testowej, nie zwrócił uwagi, że to po prostu kompletnie do siebie nie pasuje, że to kompletnie niszczy dynamikę wydarzeń w grze ?    Powiem Ci, że po akcie 1 i akcie 2, moja nota końcowa dla Veilguarda byłaby wyższa, niż ktokolwiek z Was mógłby to sobie wyobrazić  ale akt 3 po prostu kompletnie burzy moje odczucia odnośnie tej gry, tutaj nic do siebie nie pasuje. Wydaje mi się, że byłoby zupełnie inaczej, gdybym totalnie olał cały content poboczny/towarzyszy i skupił się TYLKO I WYŁĄCZNIE na fabule głównej. Ale tutaj powstaje pewien problem - jeśli tak zrobię, dostanę BAD ending. I nie będę w stanie tego odkręcić w jakimś momencie jakąś tam późniejszą decyzją, bo przecież tutaj nie ma żadnych wyborów. Do tego każdy kompan, którego questu lojalnościowego nie zrobię, w finale zginie. Tak więc jaki mam wybór ?    Kolejna sprawa - do aktu 3 Taash była naprawdę w porządku. I nie robię sobie tutaj jaj. Miała naprawdę całkiem niezłe teksty, jakąś tam osobowość (niektórzy kompani w ogóle jej nie mają), i momentami nawet fajnie można było z nią pogadać. Ale teraz, czy to w Latarni, gdzie stoi z kimś z boku, czy to w misjach, co drugi tekst w banterze to coś związanego z jej seksualnością i samo-akceptacją. To jest tak siłowo wepchnięte, że aż momentami odrzuca.    Gdyby mógł sobie życzyć, żeby ta gra miała jedną dodatkową opcję, możliwość, to życzyłbym sobie opcję wywalenia dowolnego kompana w dowolnym momencie. Zostałbym z Neve, Lucanisem, Darvinem i może ewentualnie Harding, ze względu na jej całkiem niezły quest poboczny. Ale reszta paszoł won.   Btw. wszystko to co jest związane ze Szarą Strażą, jest naprawdę fajnie napisane i fajnie zrobione. Tam są chyba najlepsze momenty i motywy w całej grze. Antoine i Evka to jedne z niewielu postaci, które można zapamiętać. 
    • Z premierowych testów PPC w 4k było prawie 55%. Ale do 3090Ti niezbyt sens jest porównywać. Bo 3090Ti nvidia dała dopiero bardziej przy końcu generacji Ampere. Do 3090 premierowo było 70%   Ale tam dużo do powiedzenia miała zmiana procesu z bidnego samsungowego na TSMC. To był olbrzymi skok w dzięki zmianie procesu. Obecnie dostaniemy jedynie lifting w tej kwestii.
    • @azgan napisz czy warto, może się wybiorę w niedzielę. Opinie film ma dość średnie...
    • 32-calowy monitor 1080p? O matko, piksele będą ogromne.   Dysków nie rozdzielać, małe SSD są wolniejsze i mniej trwałe.   13600KF to poziom Ryzena 7700, większe zużycie prądu i martwa platforma. Ryzen 7600 też wystarczy na początek.
    • Daje cos ta podstawka, oprocz lepszej stabilnosc? Ma duzy wplyw na przeplyw powietrza?
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...