Mateo923 Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 Witam jeszcze nie ma żadnego tematu więc będę jako pierwszy , do rzeczy kupuję nowy dysk ssd Crucial mx200 ,obecnie mam mx 100 256 Gb na system ale ten dysk chcę przeznaczyć na gry a na nowym mx 200 chcę postawić system , powiedzcie jak wygląda sprawa z instalacją win. robiłem uaktualnienie z 8.1 pro do 10 pro. , muszę instalować spowrotem 8.1 i robić uaktualnienie ? a tak w ogóle nie da się jakimś programem przenieś tego systemu bo działa bardzo dobrze ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 Przenieś sobie cały system, spokojnie możesz to zrobić. Z darmowych narzędzi masz program EasyUS Disk Copy Free. Cała procedura to właściwie kilka kliknięć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo923 Napisano March 5, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 ok dzięki Piotrek za pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzi0 Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 (edytowany) Przejrzyj dobrze internet bo teraz jest IEM i kilka sklepów internetowych robi promocje na między innymi dyski SSD Edytowano March 5, 2016 przez kondzi0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się