Insalacja na nowym dysku SSD Mx 200
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
#AGDLAB w sumie to LAB już nie pasuje a szkoda bo hashtag chwytliwy Z racji, że bobo w drodze to żona wpadła na pomysł, że przydałaby się suszarka do ubrań. No i zacząłem wertować internety. Z tego co znalazłem to najlepsze są Bosh z AutoClean, ale ten niestety praktycznie już nie do kupienia (wycofany gdzieś w 2024). Następne w kolejce podbonno LG ze względu na automatyczne czyszczenie skraplacza ale z tego co wiem to Bosh z "SelfCleaning Condenser" ma to samo a z reguły jest tańszy (seria 6) o parę stówek, do tego dostęp do skraplacza w LG jest trudny gdyby za parę lat trzeba było jednak go ręcznie wyczyścić. Ktoś coś? Na jakie rzeczy i funkcje jeszcze zwrócić uwagę? -
Przez Send1N · Opublikowano
Wybrałeś model z najsłabszym chłodzeniem ze wszystkich 5070Ti -
Przez eNeSik · Opublikowano
@Fatality - przypomne Tobie jak i calej reszcie po raz drugi To nie jest temat o motoryzacji! Prosze po raz drugi abyscie przeniesli wątek samochodów do odpowiedniego tematu. To nie miejsce na to Trzeci raz nie poprosze -
Przez Qrdello · Opublikowano
Do długich tras - tak, ale przede wszystkim do mądrego użytkowania. Na krótkich odcinkach też da się diesla użytkować, tylko taktykę odpalam-rura-gaszę, szczególnie w zimie, można sobie włożyć między bajki. To i system stop-start mieć zawsze na off.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi