Lian Li PC-A70
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Jak robiłeś zawias w B6 to i w B8 zrobisz . SWORZNIE tak ale mi chodzi o belką z tyłu w B5 nie o zmiany kosmetyczne . W b6 jest z tyłu zawieszenie niezależne -wahacze. -
Przez Totek · Opublikowano
B5 gniła pod listwami na drzwiach, mega upierdliwa wada. Tak samo A3 8l. Prawdę mówiąc tu już nie chodzi o sam ocynk, po prostu blacha była innej jakości i im nowsze vagi tym szybciej gnije. Mam też toyotę i ona sobie wesoło gnije ot tak, nawet pod folią zabezpieczającą -
Przez Reddzik · Opublikowano
Kiedyś zagram, cena ładnie poleciała ale czekam na bundla. Grałem w Steerising też taki średni soulslike, a mi się podobał, miał swój klimat. Oprócz Flintlocka jest jeszcze druga podobna "średni" soulslike ale nie pamiętam nazwy, testowałem demko. Nie mogę skojarzyć nazwy też cena poleciała na łeb ale opinie ma chyba nawet gorsze niż owa gra. edit Mam jeszcze ta jest taka sobie ale pewnie też do ogrania https://store.steampowered.com/app/2102450/Enotria_The_Last_Song/ -
Przez trepek · Opublikowano
No nie, swożnie wahaczy w b5 mają inną średnice niż w b6 + kilka kosmetycznych zmian konstrukcyjnych. -
Przez AudRob · Opublikowano
Podobne nie takie same . W Audi co wymieniłeś jest identyczne rozwiązanie , różnicą może być grubość sworznia , drążka, półosi czy innej pierdoły i tyle. Ale ilość wahaczy itp jest taka sama.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi