Wyjaśnienie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Golden Joystick Awards 2024 - zwycięzcy w poszczególnych kategoriach Najlepsza fabuła: Final Fantasy VII Rebirth (Square Enix) Najlepsza oprawa wizualna: Black Myth: Wukong (Game Science) Najlepsza gra multiplayer: Helldivers 2 (Arrowhead Game Studios) Najlepsza oprawa audio: Astro Bot (Sony Interactive Entertainment) Najlepsze rozszerzenie gry: Elden Ring: Shadow of the Erdtree (FromSoftware) Najlepsza niezależna gra (wydana samodzielnie): Another Crab's Treasure (Aggro Crab) Najlepsza niezależna gra: Balatro (LocalThunk) Studio roku: Team Asobi Najlepsza ścieżka dźwiękowa: Final Fantasy VII Rebirth (Square Enix) Najlepszy zwiastun gry: Helldivers 2 (Arrowhead Game Studios) Najlepsza gra we wczesnym dostępie: Lethal Company (Zeekerss) Najlepszy sprzęt do grania: Steam Deck OLED (Valve) Still Playing Award – Mobile: Honkai: Star Rail (MiHoYo) Nagroda Streamerów: Chained Together ( Anegar Games) Still Playing - PC/Console: Minecraft (Mojang Studios) Nagroda za przełom: Balatro (LocalThunk) Najlepsza adaptacja gry: Fallout (Amazon) Najlepsza drugoplanowa aktorka: Briana White jako Aerith w Final Fantasy VII Rebirth (Square Enix) Najlepszy pierwszoplanowy aktor: Cody Christian jako Cloud w Final Fantasy VII Rebirth (Square Enix) Nagroda krytyków: Helldivers 2 (Arrowhead Game Studios) Najbardziej wyczekiwana gra: GTA 6 (Rockstar Games) Gra roku PC: Satisfactory (Coffee Stain Studios) Konsolowa gra roku: Helldivers 2 (Arrowhead Game Studios) Gra roku (GOTY): Black Myth: Wukong -
Przez RayvenPL · Opublikowano
ojojojoj... to się na prawdę jakaś epoka skończyła... Ja wiem że się starzejemy i wszystko przemija...ale trochę żal serduch ciśnie. Jedni odchodzą, inni przychodzą... Tak jak kiedyś w moddingu Screamer. Pawła projekty były... nie da się opisać krótko. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
A popatrz wyżej/niżej w sygnaturę 5800X, RTX 3090 -
Przez KiloKush · Opublikowano
Ja pamiętam. I chyba Croma ma ten sam silnik diesla co Saab i wyciągają z niego po 400 KM 700 Mam pod wieloma względami Croma to całkiem niezłe auto. Kumpel miał A6 3.0 TDI Quattro i to była krowa ważąca ponad 2 tony. Więc nie zbierała się jakoś super, a koszty napraw kosmos. 5 lat temu za rozrząd płacił 11 tyś.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi