Tomek2682 Napisano December 19, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 19, 2020 Cześć, dzisiaj zmieniłem płyte główna procesor i dysk. Próbuje pobrać win 10 za pomocą oryginalnego pendrive i po wybraniu jaki system chce zainstalować wyskoczyło mi to. Mam tak od pół godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano December 19, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 19, 2020 Może sformatuj pena i rufusem wgraj iso win10 na pendriva na nowo? Myśle ze szybciej zainstalujesz system niż myśląc nad nie działającym MAG-iem lub jakimś błedem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano December 19, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 19, 2020 Normalnie pobierasz 10 i instalujesz z programu instalacyjnego. Żadnych rufusow i innych pierdol ów nie potrzeba. https://support.microsoft.com/en-us/windows/create-installation-media-for-windows-99a58364-8c02-206f-aa6f-40c3b507420d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się