Ultra tani zestaw komputerowy- opłaca się?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ImAho · Opublikowano
a tak spytam z ciekawości w windows 10 i 11 masz właczoną obsłuę ip6 z przydzielony adresem ? -
Przez LeBomB · Opublikowano
Ten fragment uważam za próbę ataku, ale takiego, który to ma dla Ciebie stanowić jedynie wymówkę przed odpowiedzią na kontrargumenty, a nie atakować innych. I tak, to jest typowe wycofanie. Jakbyś przeczytał to co Ci odpisano, to zauważyłbyś, że nie dostałeś kontrargumentów na wszystko, a jedynie na to co ma sens do dalszej dyskusji. Jednak w dalszej części wypowiedzi tylko potwierdzasz, że nawet nie przeczytałeś tych odpowiedzi. Zatem to też bym nazwał typowym, czyli najpierw ogłoszenie swojego poglądu, a następnie wycofanie się po spotkaniu się z jakąkolwiek krytyką. Ale dobra, Twoja sprawa, dla mnie temat skończony. To jest bardzo dobry przykład, bo są schorzenia, choroby i leki przeznaczone dla konkretnej płci i gdy kiedyś pozwoli się na wpisanie czegokolwiek w znacznie ważniejszych dokumentach "bo ktoś tak się czuje" a nie ze względów cech biologicznych, to może skutkować podjęciem niewłaściwych działań medycznych. Zawsze gdzieś jest jakaś granica. Wiesz doskonale że wiele z tych przypadków to albo terapie hormonalne przeprowadzone we wczesnych etapach rozwoju, albo rzadkie przypadki o których była mowa. Dlatego takie osoby powinny mieć przeprowadzone bardzo dokładne badania, stwierdzoną konkretnie płeć w ujęciu biologicznym i dopiero zostać dopuszczone lub nie do zawodów. -
Przez Reksio · Opublikowano
Z głośników wychodzi przewód zakończony wtyczką jack 3.5mm., więc i tak, byłaby potrzebna przejściówka, której obecnie nie posiadam, a zanim ją nabędę, to chciałbym najpierw upewnić się, czy takie podłączenie ma rację bytu, gdyż do tej pory podłączałem głośniki do wyjścia słuchawkowego w dacku, aczkolwiek zastanawia mnie, czy takie RCA nie podawałoby sygnału o lepszej jakości... O ile w ogóle może to zadziałać i nie uszkodzić, któregoś z urządzeń. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
@toska78 W sumie w jakimś tam stopniu był to poradnik, później nie miałem czasu tego wszystkiego poprawić bo doszły nowe doświadczenia i tricki na micronach. Coś takiego znalazłem wobec tych przycinek na x3d : Turn off power monitoring. If that doesn't work then turn off above 4G decoding to force 32-bit addressing and avoid conflicts to make the stutters even less. Bioses are still fresh lots of issues. -
Przez AMDK11 · Opublikowano
Każde wąkie gardło uwydatnia się w określonym przypadku przez co praktycznie osiągalne IPC nie jest liniowe i jednakowe dla całego spektrum obciążeń. Gdy dla Zen5 L2 zostanie przepełnione i trzeba odwołać się do L3 to Zen5 ma przewagę +60% w dostępie do L3.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi