Dysk do kopania kryptowalut
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Po czym sam wrzucasz ponad 40 minutowy filmik jakiegoś słowotoku, którego nikomu nie chce się oglądać i budujesz na nim argumenty Skoro norma jest obowiązująca, to jest i nie ma z tym dyskusji. Jak produkt jej nie spełnia, to problem producenta, a nie normy. I nie chodzi o tłuszcze, bo mógłby sproszkować nawet krowie mleko, ale wtedy nie może go sprzedawać jako mleko dla dzieci lub o specjalnym przeznaczeniu. Nie zachował norm dla produktu przeznaczonego dla niemowląt. To że ktoś sobie karmi dziecko mlekiem krowim czy jakimkolwiek innym to jego sprawa, ale jak ktoś kupuje tego typu mleko dla dziecka, to ma ono spełniać wymagania norm i koniec. @ptys za każdą wojną nieważne gdzie idą wałki i tego się nie uniknie, bo nie ma wyłącznie uczciwych ludzi. Istotna zawsze jest skala. -
Przez Boldwyn · Opublikowano
Miałem podobne zdanie dopóki mi to nie przeszkadzało, czyli mniej więcej do kiedy nie jeździłem z dziecięcym wózkiem a później miałem nieprzyjemność chodzić o kulach po wypadku. 90%kierowców blokujących przejścia czy chodniki ma twoje informacje / to co chcesz powiedzieć totalnie w dupie dopóki nie wyskoczysz na nich z ryjem albo nie zablokujesz wyjazdu. A i tak częściej usłyszysz w odpowiedzi klakson albo wyzwiska niż jakąś refleksję. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Zgadza się, ostatnio sprawdzałem 2.0 TSI to wciągało 0,9 l/h, w przypadku 1.5 TSI to raczej 0,6 l/h -
Przez SuLac0 · Opublikowano
@Tomasz Niechaj odpowiedz jest prosta - masz od czynienia z "niegamoniami spalinowymi", wiec pytanie dot aut elektrycznych, w zamysle odbierane jest przez nich jako "wprowadzanie innych w blad"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi