Monitor przyciemna się z nieznanej przyczyny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
Mam Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) 6000 DDR5 CL30. Czyli pojdzie na Asrocku na luzie? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Zmiany od dzis: "Wpadł do nas ASTRO i… ukradł wszystkie trofea. Nieźle się obłowił w te wszystkie platyny, które ostatnio wbiliście W związku z jego niecnym występkiem – od jutra zasady kalendarza adwentowego ulegną zmianie. Wasze dotychczasowe punkty zostaną jednorazowo wyzerowane o północy. Zmieniamy wartość trofeów. Od teraz za trofeum platynowe zgarniecie 300 punktów, za złote – 90, srebrne – 30 i 15 za brązowe. Niebo nie jest limitem – za to limitem są punkty. A łącznie za trofea można zdobyć każdego dnia maksymalnie 1000 punktów. Jeśli kilka osób będzie miało tę samą liczbę punktów, kryterium do przyznania nagrody będzie odpowiedź na pytanie konkursowe przesłane do Was mailowo. Jeśli Wasz znajomy dołączy do gry z Waszego linku, otrzymacie 50 punktów. Życzymy Wam dobrej zabawy!" -
Przez Stjepan · Opublikowano
Trochę z tym plikiem pokombinowałem i wygląda to lepiej, oraz dalej mam 70-90fps, bo w originale miałem 30. Zmniejszyłem to i tamto. -
Przez Umpero · Opublikowano
@DżonyBi to jak nie chcesz grzebać z pamięciami to kupujesz jakieś 6000 z profilem EXPO i się nie bawisz. Zabawa jest tylko z pamięciami o wyższym taktowaniu. A to i tak zależy czy profil EXPO pójdzie od sztuki procesora, a nie od płyty. Od strzała to na każdej płycie odpalisz pamięci w trybie podstawowym. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Ja do tej pory mam dług u Furgonetki i spalone konto, tylko że u mnie był to UPS a wysyłałem bieżnię. Skoro zrobiłeś jak każą to niech się walą.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi