marsell 0 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Co napisać o sobie na portalu randkowym, aby zainteresować drugą osobe? Poza tym czy na portalach randkowych można znaleźć kogoś normalnego ?
Salt The Fries 0 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Troszkę niecodzienne pytanie, ale niemniej jednak pytanie. O ile w relacjach międzyludzkich nie ma jakichś żelaznych zasad, które gwarantują sukces w zainteresowaniu drugiej osoby i nigdy w nie nie wierzyłem, to odpowiadając na drugie pytanie - tak, na pewno można spotkać kogoś normalnego, bo ta forma zawiązywania relacji jest coraz bardziej powszechna na całym świecie i nie ma w tym już nic dziwnego, nawet w dość konserwatywnej Polsce. Na pewno zasada "mniej to więcej" byłaby wskazana, aczkolwiek z racji tego, że jesteś jak mniemam mężczyzną, nie możesz na pewno pozostać całkowicie enigmatyczny bo - choć to się na pewno zmienia w mentalności ludzkiej - od Ciebie zapewne będzie oczekiwany pierwszy poważniejszy krok.
Opson6667 2 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Napisać że lubisz komputery, gry, pizzę i laski w rozmiarze 3840 x 2160
lana92 0 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ja na kochaj.pl gdzie mam konto napisałam że lubię grać w gry komputerowe i dużo czasu przed nim spędzam. Myślę ze to nakieruje odpowiednie osoby na moje tory, wiedzące że chcą poznać właśnie taką dziewczynę.
Dziarson 326 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Jaaaaaaaaaaaa tutaj sie z reklamiarzami rozmawia buuuuuu napisz ze lubisz jak ci w d wsadzaja reklamy.
KasiaM33 0 Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 Naturalnie opisać część siebie, nie całość. Zawsze należy pozostawić nutkę ciekawości
Rekomendowane odpowiedzi