Karta gtx 1070 do 2000zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zbych-W · Opublikowano
EVGA nie ma serii 40* Zakończyli na 30* -
Przez zgreg · Opublikowano
Też coś dawno temu słyszałem, że Xperia po upadku sie rozlatuje, służbowy Samsung (zwykły) nie raz zaliczył glebę i nic. Ja jako użytkownik MIUI jakoś nie odnajduję się w Samsungu. -
Przez _forfun_ · Opublikowano
Coś Ci się pomieszało, jeśli kulturę osobistą mylisz z kółkiem wzajemnej adoracji. Odpowiedź na twoje pytanie: "Nie". Dyskusja polega na ARGUMENTACJI, a nie o pisaniu np. o banderowskie bydło(według moderatora nie jest to obraza na tle narodowościowym i jest dopuszczalne :D). Btw. tutaj są specjaliści od pisania od ciapatych... W polskich sądach były już wyroki(skazujące - więzienie) z tym słowem związane, ale to też podobno słowo dopuszczalne :D. Można się "ciekawych" rzeczy dowiedzieć od moderatora. A co do IP chodziło mi o to, że największe portale mają po kilkadziesiąt tysięcy wejść dziennie(pewnie znacznie więcej). Blokowanie tego natłoku nie jest możliwe, więc lepiej wyłączyć. Niszowe forum jest znacznie łatwiejsze do ogarnięcia. Cały sztab wyborczy z PiSu(Bielan+Kurski), a kampania zrobiona za pieniądze tej partii. Tyle tej niezależności 😆 -
Przez Elvis79 · Opublikowano
Kupiłem tablet https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/tablety-i-e-booki/tablety/tablet-samsung-galaxy-tab-a9-11-8-128-gb-wi-fi-szary Ma on zalecane ładowanie 15w, czy mogę ładować go ładowarką którą mam do Samsunga S23 25w? Czyli czy nie wpłynie to na żywotność baterii itd.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi