Instalacja systemu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Jprdl, miałem bardzo dużo kart serii 5000, w większości 5090 i nigdy, ani razu, nawet dla karty z TDP 300W nie przyszło mi do głowy żeby użyć dołączonej ośmiorniczki. Szkoda karty -
Przez galakty · Opublikowano
Ale przeliczenia głosów nie będzie, trzeba się z tym pogodzić. Chyba nie zależy mu aż tak na tym, żeby teraz podważać wybór prezydenta i wprowadzać chaos? A to nie na tym polega polska polityka od upadku komuny? Dwa obozy bijące się wzajemnie i dzielące naród na pół? No chyba tak... Eh Ci prawnicy -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Znajda i rozwiaznie tego problemu z brakiem miejsca, kwestia czasu. No i wlasnie w tym sek, ze AI tej paczki przez plot nie rzuci - jakosc sie ustandaryzuje, bedziesz wiedzial czego sie spodziewac. U mnie kurier jest srednio 3 razy w tygodniu, tydzien w tydzien i czasami zdarzaja sie jakies kwiatki. My patrzymy przez pryzmat naszego poziomu urbanizacji, gdzie sa duze odleglosci, sporo ludzi mieszka w domach itp. Tam wystarczy postawic paczkomat pod kazdym blokiem, miejsca P obok i AI sobie sam bedzie te paczki przywozil i wkladal. Mniej awaryjny niz czlowiek, statystycznie Awaria systemu i paraliz - jak z kazdym systemem, jak padna terminale DHL, DPD czy innego kuriera, to i tak nie dostarczy paczek ktore ma na pace, bo nie bedzie w stanie odklikac. -
Przez Merqus4 · Opublikowano
Niech sobie uszy w imadle ściskają, szybszy efek będzie -
Przez galakty · Opublikowano
Sam pojęcia nie masz o czym piszesz Podałeś serię 7 która jest limuzyną i służy do klepania tysięcy kilometrów w trasach, diesel to naturalna opcja. Ty pytasz o serię 3 która jest mniejsza, lżejsza i służy w innym celu. Poza tym V8 TDI to stare czasy, dziś tego nie ma więc po co o tym dyskutować? Kup tego diesla, więcej niuta i mniej pali.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi