Gość Dymitr Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam, mam problem z instalacją systemu, z kartą graficzną (działa, sprawdzana na innym pc i wszystko jest ok ) Mianowicię z tą konkretną kartą graficzną instalator wolno działa, i nie mogę sformatować dysku (wyskakuje błąd). Po przepięciu na inną kartę grafiki wszystko działa zadowalająco i nie ma problemów z instalacją ani błędem. Spotykam się z tym błędem pierwszy raz i nie mam pojęcia co robić ani czego to przyczyna Proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finkregh Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 SKoro zainstalowałeś system na innej karcie i teraz wszystko działa na tej która powodowała problemy to gdzie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymitr Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 System nie działa z moją kartą graficzną, ale z innymi tak (podkreślam karta graficzna sprawna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finkregh Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 A jaka to karta graficzna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymitr Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Niestety nie pamiętam dokładnego modelu (ale jakaś z starszych). Poszła jeszcze raz do sprawdzenia, w poniedziałek będę wiedział (model kart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finkregh Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Na podstawie dostarczonych danych informacji nie jestem w stanie określić przyczyny twojego problemu. Zalecam zakup czegoś używanego z allegro za 100 - 200 zł i problem solved. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi