gtxxor Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Moderator na jednym konkurencyjnym forum oskarżył mnie, że się u nich reklamujemy... No cóż. Tymczasem jedyne wyświetlenia naszego forum od nich pochodzą z wątku, który ów moderator założył, żeby zakomunikować o tym innym. Ironia losu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Niebieski admin w pogotowiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMX Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 To nie ironia losu, tylko jakiś zespół urojeniowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatry13 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Black myślał ,że ma najlepsze forum. Oj zdziwi się. To forum się jeszcze mocno rozkręci i trzeba go na live spytać co o IT HARDWARE sądzi ? Edytowane 7 Marca 2016 przez Tatry13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7niebo Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Sprzedałeś się xor i tyle, analny też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa0flaf Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Mówiłem, że tak będzie ;) Mają problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatry13 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Mnie i tak tam nie chcieli ,a skoro zalegałem to po co tam mam byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa0flaf Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Chodzi o AjTiPiSi, tiaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7niebo Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie, o ovc chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTN5M Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Na ITPC też się go dszeffko przypieprzył, ale żadnego tematu nie założył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMX Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Tatry... nie żebym chciał być niegrzeczny, ale z czasów kiedy ja sam byłem tam jednym z ''decyzyjnych'' miałem na Ciebie chyba najwięcej raportów, boś takie banialuki tam sadził że to się w głowie nie mieściło, ostatnio też prostowałem to i owo, bo aż w oczy raziło %-) Ja bym przestrzegał Panowie przed jakimiś zbytnim entuzjazmem, bo obecna sytuacja na itpc to jedynie (albo aż) wynik zaniedbań adminki - tj. braku reakcji na jakiekolwiek z postulatów użytkowników i nobilitacji z przysłowiowej d*py. To się da odwrócić jasne... ale paru panoszących się osłów trzeba wykurzyć (albo przynajmniej odebrać im rangę, tak ażeby nie mieli realnego wpływu na wszystko dookoła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatry13 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie przypieprzył i mi dał szanse. Spoko poprawiłem się ,ale to forum jakieś takie lepsze dla oka jest XDD Tamtych czasów nie chce pamiętać. Bo dziś muszę przyznać zachowywałem się strasznie. Szkoda ,że człowiek błędy widzi po czasie dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa0flaf Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ok, napisałem pod statusem xora co utknęło w rzyci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 56 minut temu, 7niebo napisał: Sprzedałeś się xor i tyle, analny też Jak na razie, to Ty masz tutaj 56 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7niebo Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Przed chwilą, majkel napisał: Jak na razie, to Ty masz tutaj 56 postów Czekałem tylko, aż ktoś zwróci na to uwagę edit. już 57 Tak naprawdę, to sabotaż. Dostanę admina za zasługi, dostep do serwerów i wszyscy zobaczą, że tak naprawdę tylko ovc ma rację bytu Edytowane 7 Marca 2016 przez 7niebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTN5M Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) TO JA TU JESTEM KSIĘŻNICZKĄ I NA TO NIE ZEZWALAM. MAT SZACH! Edytowane 7 Marca 2016 przez JTN5M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalus23 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Padł blady strach... Nowe nastało , stare musi odejść Wysłane ze smartfona, przepraszam za lakoniczność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bangibang Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Czują się zagrożeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTN5M Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Prawda jest taka, że jakby xor to napisał na takim PCL to admini mieliby to gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatry13 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Jak w piątek będzie live to spytam się blacka co o tym sądzi XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek1975 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A Blacku jeszcze organizuje te piatkowe spotkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 co to za bug forum, że pierwsze posty w tym temacie mają datę " Napisano o 23:31 "? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Bo ja zrobiłem edycję przypadkiem zbiorową. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXgardiaszXx Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Każdy to przyzna, że jeśli jest w miarę mała i co ważne zgrana ekipa to po pierwsze, że lepiej i spokojnie się pracuje w takim otoczeniu to po drugie nikt na tobie nie wymaga rzeczy, które np. nie leżą ci na sercu. Tak samo jest na forach. Wiadomo każde forum z biegiem czasu rośnie, ale jeśli pilnują to odpowiednie osoby mam tu na myśli xora czy smx, chodź z smx nie gadałem nigdy ty tylko znam z zaslyszenia to sukces będzie prędzej czy później. Osobiście nie mam nic do innych ale powoli na forum z net.pl na końcu zaczyna się robić tzn. rozgardiasz który nie jest przyjemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMX Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Zaczyna robić się ''rozgardiasz'' bo w admince trwa w najlepsze podział niejako na dwa obozy - będący konsekwencją przynajmniej jednej nominacji na ober-moda od przysłowiowej ''czapy''. Jest tam taki jeden osobnik, co to się musi non stop dowartościowywać, bimbając na jakiekolwiek uwagi w swoją stronę (czego by one nie dotyczyły) O kasowaniu nieprzychylnych postów i statusów nie wspomnę, bo to już kpina total. Tak na marginesie... zna ktoś takiego usera, z którym ów osobnik nie miałby ''scysji''? Bo ja prawdę mówiąc nie ;p Reszta ekipy robi co może żeby jeszcze jakoś wyjść z opresji, ale z takim lekkoduchem na pokładzie to iście karkołomny proces ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi