Kompatybilność zestawu (4000 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Devils1100 · Opublikowano
Albo mi sie wydaje albo faktycznie na Radkach jakby lepiej to chodziło niz na Nvidii 🤨🙄 -
Przez MJRegul · Opublikowano
Wiem, nikt nie pytał ale muszę to z siebie wyrzucić. Włączyłem Starfielda po raz pierwszy po roku. Wrzuciłem z 10 podstawowych modów na grafikę, plakaty z nagimi dupeczkami , zmianę wyglądu menu i inwentarza, inny feeling broni, coś z cieniami by nie było tak płasko, i co? I lepiej mi się w to truchło gra niż w S2 18h w S2 zmęczyło mnie tak, że nie mam ochoty gry znowu włączać bo mam do przejścia z buta kilometr z plusem by zaraz wrócić kolejny kilometr a wiem, że jedyny "explor" to za plecami będę miał spawn psów, pijawek, bandytów i to tyle z życia w świecie S2, głowa mi mówi już "nie graj w to póki nie naprawią". Czyli trzy podejścia do S2 i koniec, tym razem nie będę robił uninstall, poleży, poczeka Wracam do czytania co piszecie i trochę pociupię w Starfielda. -
Przez azgan · Opublikowano
Bo widać jak wygląda i na czym to polega i nie ma złudzeń co do tego że dalej jest lepiej bo nie jest. -
Przez Art385 · Opublikowano
Po co przecież ich już boli od tej gry. Wyobraź sobie, że będę następne i będzie można zrobić 2Hit Combo albo nawet 3Hit. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Dziekuje dowidzenia temat zakończony. 😅
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi