Grzechson 0 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Cześć, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość dołożenia nowych podzespołów do mojego dosyć starego komputera tak aby można było płynnie pograć w nowego csa. Procesor: Intel i5-4670k Płyta główna: msi z87-g43 karta graficzna: nvidia gtx 760 4gb Zasilacz: XFX core 650W Pamięć RAM : 2x4gb ddr3 Czy jest możliwość zostawienia zasilacza i karty głównej i dodania do nich nowych podzespołów i jeżeli tak to jakie wybrać, by jak najniższym kosztem uzyskać płynną grę w cs 2 na średnich ustawieniach.
tomcug 378 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Szczerze powiedziawszy, nie warto. Procesor mógłbyś co najwyżej wymienić na Core i7, ale moim zdaniem to gra niewarta świeczki. Najlepiej byłoby zmienić platformę w całości na nową. Jaki budżet możesz na to przeznaczyć? Podaj orientacyjną kwotę i pomyślimy, co się uda w tych pieniądzach zdziałać.
Grzechson 0 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego Myślę, że jestem w stanie przeznaczyć 1000-1500 zł, nie chciałbym raczej więcej inwestować bo będzie mi on służyć tylko to pogrania od czasu do czasu w CS2.
Rekomendowane odpowiedzi