Grzechson Napisano February 12 Zgłoś Udostępnij Napisano February 12 Cześć, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość dołożenia nowych podzespołów do mojego dosyć starego komputera tak aby można było płynnie pograć w nowego csa. Procesor: Intel i5-4670k Płyta główna: msi z87-g43 karta graficzna: nvidia gtx 760 4gb Zasilacz: XFX core 650W Pamięć RAM : 2x4gb ddr3 Czy jest możliwość zostawienia zasilacza i karty głównej i dodania do nich nowych podzespołów i jeżeli tak to jakie wybrać, by jak najniższym kosztem uzyskać płynną grę w cs 2 na średnich ustawieniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano February 12 Zgłoś Udostępnij Napisano February 12 Szczerze powiedziawszy, nie warto. Procesor mógłbyś co najwyżej wymienić na Core i7, ale moim zdaniem to gra niewarta świeczki. Najlepiej byłoby zmienić platformę w całości na nową. Jaki budżet możesz na to przeznaczyć? Podaj orientacyjną kwotę i pomyślimy, co się uda w tych pieniądzach zdziałać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechson Napisano February 12 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano February 12 Myślę, że jestem w stanie przeznaczyć 1000-1500 zł, nie chciałbym raczej więcej inwestować bo będzie mi on służyć tylko to pogrania od czasu do czasu w CS2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się