Komputer do gier, redakcji wideo i zdjęć.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez xtn · Opublikowano
Jak ktos skończy Wielki Krag to można sięgnąc po poprzednia udana gre z tej serii ale juz zapomniana w cenie niższej niz frytki z macu Indiana Jones and the Infernal Machine -
Przez wamak · Opublikowano
Wojsko i tak sobie jeździ przez zajęte posterunki, gdzie dochodzi ciągle do walk. Są też te obszary zaznaczone czerwoną obwódką (chyba), gdzie po wyczyszczeniu obszaru i ponownym wejściu do gry wojsko znowu tam jest. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Pewnie 3dmark też jakiś wleci nowy -
Przez J4Z66 · Opublikowano
Dla mnie jedna z lepszych gier ever Odbiłem w trakcie. Dla mnie za bardzo podobna do jedynki, którą ograłem 2x. -
Przez wamak · Opublikowano
Ja też się odbiłem od RDR2, gdy wyszedłem na otwarty świat i pojawiła się mnogość opcji. Nie planuję na siłę w to grać, mimo że innym gra bardzo podpasowała. Klimaty dzikiego zachodu nie dla mnie. -------------- Ograłem teraz Dying Light: The Following. Gra wymusza używanie łazika, bo odległości są spore. Podstawka była lepsza, którą byłem zachwycony. Temu DLC dałbym góra 7/10. Wolałem zwartą budowę świata z podstawki, gdzie sprawnie można było poruszać się pieszo. Jeszcze dodatkowo jak wychodziłem z gry w bezpiecznej strefie, to po ponownym wejściu do gry byłem w innej bezpiecznej strefie, domyślnej i znowu musiałem pokonywać spore odległości łazikiem, co robiło się nudne. Samo zakończenie niestety niezbyt optymistyczne. -------------- Planowałem wcześniej ograć The Last of Us albo Dying Light 2, ale jestem zmęczony zombiakami na razie. Zamiast tego zabieram się za Mafię I Edycja Ostateczna. W planach mam też ogranie COD MW3 i BO6 po wykupieniu Game Pass na miesiąc.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi